Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Πέτρος Φιλιππίδης: Επιστρέφει στην τηλεόραση με το «50-50» - Θα παίρνει ποσοστό από τις επαναλήψεις


Η κωμική σειρά του Mega "50-50" επιστρέφει στη τηλεόραση στις καλοκαιρινές επαναλήψεις, κάτι που σημαίνει πως "επιστρέφει" στους τηλεοπτικούς δέκτες και ο ομόφωνα καταδικασμένος σε 8 χρόνια με αναστολή, για δύο απόπειρες βιασμού, Πέτρος Φιλιππίδης.

Ήδη το τρέιλερ με την επιστροφή αγαπημένων κωμικών σειρών το καλοκαίρι παίζει στο Mega, ενώ το επιβεβαίωσε και σκηνοθέτης της σειράς Βασίλης Θωμόπουλος.

"Για εμένα είναι μία χαρά που επιστρέφει το 50-50 γιατί έχει μεγαλώσει μια γενιά. Είναι από τις εξαιρετικές κωμωδίες" ανέφερε σχετικά στην εκπομπή "Super Κατερίνα" για να συμπληρώσει: "Δεν χρειάζεται να συνδυάζεται το καλλιτεχνικό έργο κάποιου ανθρώπου με το τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Εδώ είναι πιο μπερδεμένα τα πράγματα γιατί όλα τα προβλήματα έγιναν στον χώρο της δουλειάς. Είναι μια περιπέτεια που κανείς δεν χάρηκε που συνέβη. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν είναι μόνο ο Πέτρος Φιλιππίδης -που εντάξει πιστεύω ότι έσκισε σε αυτήν την σειρά- είναι κι άλλοι ηθοποιοί".

Ο Βασίλης Θωμόπουλος επεσήμανε μάλιστα: "Μετά το 50-50 δεν ξαναδούλεψα με τον Πέτρο και δεν είχαν συμβεί όλα αυτά. Κάτι δεν κούμπωσε και νομίζω ότι ούτε αυτός θέλει". Αποκάλυψε δε πως "από την επανάληψη κι εγώ και κάποιοι συντελεστές και οι ηθοποιοί παίρνουν ένα ποσοστό ανάλογα με την ώρα που προβάλλεται. Πιθανόν ο Πέτρος το έχει και ανάγκη. Ο Πέτρος έχει και πολλές άλλες σειρές και μπορεί να είναι μία ανάσα για αυτήν την περίοδο".

Ζητούσε να προβληθούν οι σειρές του

Μετά τις καταγγελίες για βιασμούς και απόπειρες βιασμών και την προφυλάκιση του ηθοποιού και σκηνοθέτη, είχαν πάψει να παίζουν στην τηλεόραση επαναλήψεις με τις σειρές που συμμετείχε. Αντιδράσεις μάλιστα είχαν υπάρξει ακόμα και για λίγα επεισόδια στα οποία πολύ παλιά είχε κάποια guest εμφάνιση, όπως στους "Απαράδεκτους" που έκανε τον αστυνομικό.

Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να ξαναπροβληθούν οι σειρές του, όπως είχε μεταφέρει και η δικηγόρος του, Κική Μπακιρτζίδου, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξής της στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Ποιες σειρές επιστρέψουν

Στο Mega, λοιπόν, θα προβληθούν το φετινό καλοκαίρι μια σειρά από κλασικές κωμωδίες, συμπεριλαμβανομένης και του "Πενήντα – Πενήντα”. Μερικές από τις άλλες κωμωδίες που θα προβληθούν είναι: "Ντόλτσε Βίτα”, "Το Ρετιρέ”, "LAPD”, "Μαρία η Άσχημη”, "Συμπέθεροι από τα Τίρανα”, "Λατρεμένοι μου Γείτονες”, "Στο Παρά Πέντε”, "Η Πολυκατοικία”, "Οι Βασιλιάδες”, "Η Ώρα η Καλή”, "Είσαι το Ταίρι μου”, "Ευτυχισμένοι Μαζί” και "Μαύρα Μεσάνυχτα”.

Οι προβολές των παραπάνω σειρών θα ξεκινήσουν από τη Δευτέρα 10 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News