Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Έφτασε στην Πέλλα ο Άδωνις Γεωργιάδης - «Πάμε γερά για την αυτοδυναμία την άλλη Κυριακή»


Το απίστευτο οδοιπορικό του συνεχίζει και σήμερα ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα Αθηνών Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος από την Παρασκευή 16 Ιουνίου έχει επισκεφθεί πάνω από 15 χωριά από την Καστοριά μέχρι το Άγιο Όρος.

Σήμερα, Δευτέρα, βρίσκεται στην Πέλλα, όπου έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και εργαζόμενους και να ανταλλάξει απόψεις με εκπροσώπους αρχών και φορέων της περιοχής, αναλύοντας το κυβερνητικό σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την επόμενη τετραετία.

«Πάμε γερά για την Αυτοδυναμία του Κυριάκου Μητσοτάκη την άλλη Κυριακή», έγραψε σε σχετική ανάρτηση του ο κ. Γεωργιάδης.


Επίσκεψη κλιμακίου της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Πέλλας

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το Νομό Πέλλας τη Δευτέρα 19 Ιουνίου.

Το κλιμάκιο θα αποτελείται από τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιο Βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών, Άδωνι Γεωργιάδη, τον υποψήφιο Βουλευτή Α' Αθηνών, Άγγελο Συρίγο και τους υποψήφιους Βουλευτές Νομού Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας.


Το πρόγραμμα των επισκέψεων διαμορφώνεται ως εξής:

10:00 Γιαννιτσά, Πεζόδρομος

11:00 Σκύδρα, Πλατεία Ελευθερίας

11:30 Έδεσσα, Πολυχώρος Καταρράκτες

12:30 Αριδαία, Πεζόδρομος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News