Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Διαμαρτυρία κατοίκου της Αριδαίας για εικόνες εγκατάλειψης στο κέντρο της πόλης


Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες πολιτών της Αλμωπίας, για την άσχημη κατάσταση που επικρατεί στον τομέα της καθημερινότητας.

Ενδεικτική είναι η ανάρτηση κατοίκου και επαγγελματία της Αριδαίας, την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια:







 

4 σχόλια:

  1. Είναι απασχολημένοι τώρα με τα πανηγύρια και τις εκδηλώσεις κοινωνικού περιεχομένου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ στά χωριά είναι καθαρά Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίες οι φωτογραφίες αλλά δε ξέρω τι ακριβώς θέλουν να μας πουν.... Εγώ προσωπικά βλέπω ένα μπουκάλι στο καρτοτηλέφωνο παρατημένο το οποίο κάποιος το παράτησε προφανώς μετά που πέρασαν οι καθαρίστριες, ένα μπουκάλι μέσα στη βρύση και ένα ακόμη σκουπίδι χωμένο στα χόρτα... Όσο για τις κουτσουλιές από τους πελαργούς έχω να δηλώσω πως εκεί είναι το σπίτι τους χρόνια τώρα κ δε μπορούμε να τους αλλάξουμε θέση, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να καθαρίζουμε καθημερινά όπως γίνεται τώρα τις ακαθαρσίες τους... Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα... Οι καθαρίστριες κάνουν το καθήκον τους καθημερινά και με το παραπάνω!! Είναι κρίμα και προσβλητικό να μην αναγνωρίζουμε το έργο τους. Ας ειμαστευκ εμείς λοιπόν λίγο παραπάνω προσεκτικοί με τα σκουπίδια και να μη γκρινιάζουμε για κάτι που φταίμε εμείς.... Ένας πολίτης της Αριδαίας που βλέπει τα πράγματα από άλλη οπτική γωνία, χωρίς κάποιο συμφέρον για ψήφους.... Σας ευχαριστώ, και εύχομαι όλοι μας να αποκτήσουμε κάποια στιγμή παιδεία και να αλλάξουμε τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς για το καλό όλων μας. Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά, γιατί εδώ ζούμε, στην Αλμωπία της καρδιάς μας και θέλουμε την Αλμωπία ψηλά.... ( Έτσι για μη νομίζετε ότι υποστηρίζω κάποιον υποψήφιο δήμαρχο.. καλή σας ημέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. AN ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΖΕΙΣ ΕΔΩ. ΑΛΛΟΥ ΖΕΙΣ. ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News