Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Συνεχίζονται οι εργασίες βελτίωσης και προστασίας των δρόμων από τη Π.Ε. Πέλλας


Συνεχείς είναι οι παρεμβάσεις της Π.Ε. Πέλλας για τη βελτίωση της κατάστασης του οδικού δικτύου ευθύνης της. Ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση στην είσοδο της Τ.Κ. Ριζού, του Δήμου Σκύδρας, στο ύψος του παλαιού στρατοπέδου καυσίμων. Ταυτοχρόνως ξεκίνησε η βελτίωση του οδοστρώματος στο τμήμα του δρόμου από Μαυροβούνι μέχρι τη διασταύρωση Σεβαστιανών.

Οι εργασίες αυτές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση οδοστρωμάτων σε τμήματα της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Έδεσσας (περιοχή Μαυροβουνίου, Ριζαρίου, Δροσιάς, Αγίου Αθανασίου), προϋπολογισμού 1.510.000 ευρώ.


Στο μεταξύ σε εξέλιξη είναι και το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση Υφιστάμενων Τεχνικών Οδικού Δικτύου 2021», με παρεμβάσεις σε τμήματα της Επαρχιακής Οδού για την προστασία του οδοστρώματος από τη ροή ομβρίων υδάτων, σε περιπτώσεις έντονων βροχοπτώσεων. Ανάλογες εργασίες πραγματοποιήθηκαν στην Ε.Ο. Έδεσσα – Θεσσαλονίκη, πριν το Ριζάρι, στην Επαρχιακή Οδό Κλεισοχώρι – Σωτήρα ενώ αυτή την ώρα βρίσκονται σε εξέλιξη ανάλογες παρεμβάσεις στο δρόμο Έδεσσα – Κλεισοχώρι, στο ύψος του ΦΟΕ.

Το πρωί ο Αντιπεριφερειάρχης Ιορδάνης Τζαμτζής, επόπτευσε τις εργασίες και δήλωσε ικανοποιημένος από τους ρυθμούς και τα αποτελέσματα των παρεμβάσεων. «Βρισκόμαστε καθημερινά στους δρόμους, σε μία δυναμική προσπάθεια να φθάσουμε μέχρι το τελευταίο προβληματικό σημείο του οδικού δικτύου και να αποκαταστήσουμε τις φθορές. Καταβάλουμε προσπάθειες για ένα ασφαλές και λειτουργικό δίκτυο δρόμων στην Πέλλα».

4 σχόλια:

  1. Και στην Αριδαία συνεχίζονται οι εργασίες καταστροφής των δρόμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν σας αρεσε ο μπινος γιατι εκανε εργα και χαλουσε την πιατσα,ο καθενας καθορίζει το μέλλον του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Κύριος Μπίνος εκτός απο πολύ καλός δήμαρχος είχε και στυλ, φινέτσα , ηταν άξιος αντιπρόσωπος της Αλμωπίας ως δήμαρχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News