Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Αλμωπίας ο Λάκης Προκοπίδης - «Μαζί για την Αλμωπία», το όνομα του συνδυασμού του


Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Εξαπλάτανο, η πρώτη εκδήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Λάκη Προκοπίδη.

Ο κ. Προκοπίδης ανακοίνωσε το όνομα του συνδυασμού, που είναι "Μαζί για την Αλμωπία" και ανέλυσε τα κεντρικά σημεία του προγράμματός του για το Δήμο Αλμωπίας.

Παρόντα στην εκδήλωση ήταν αρκετά στελέχη της κεντροαριστεράς, όπως ο πρώην Υπουργός του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Πασχαλίδης και οι πρώην Δήμαρχοι Σάκης Χατζηδημητρίου και Γούλης Ιωαννίδης, γεγονός που φανερώνει ίσως την αδυναμία του άλλου υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Παρούτογλου να πείσει στον συγκεκριμένο χώρο από τον οποίο προέρχεται πολιτικά.

Στα αρνητικά αυτής της πρώτης εκδήλωσης, συγκαταλέγεται το γεγονός ότι δεν ανακοινώθηκαν υποψήφιοι, ενώ δεν συμμετείχαν και πολλά νέα πρόσωπα που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν αυτή την προσπάθεια. Ωστόσο, ο επικεφαλής του συνδυασμού τόνισε ότι το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν και ανακοινώσεις υποψηφίων.

 

 






Στιγμιότυπα και βίντεο από ifonitispellas

18 σχόλια:

  1. Υποψηφιους δεν ανακοινωσε αλλα δεν ειδαμε και κανεναν απο αυτους που λενε οτι θα ειναι μαζι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παπατζηλικια. ακουμε ονοματα αλλα κανενας δεν ηταν εκει. αυτο λεει πολλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν πρώην υπουργός και πέντε πρώην Δημαρχοι...αυτό,αν σας λέει κάτι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όλοι πρώην...
      Αυτό σίγουρα λέει πολλά!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Μας λέει όντως πολλά. Ότι ο Λάκης ανήκει στο χθες. Εκεί τον κατατάσσει αυτή η εικόνα. Κρίμα.

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια Λάκη!
    Σημαντικές και αξιόλογες παρουσίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παρουσιες εχει
      υποψηφιους ψαχνει με το κυαλι

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Πρώτη φορά βλέπω ανακοίνωση υποψηφίου δημάρχου χωρίς έστω πέντε υποψηφίους δημοτικούς ή τοπικούς συμβούλους. Πρωτοπόρος ο Λάκης.

      Διαγραφή
  6. όλοι Πρώην, (που ούτε αυτοί θα είναι τελικά μαζί του) και κανένας, καμία νυν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαιρετική παρουσίαση. Επιτέλους κάποιος μίλησε για την ξεχασμένη ανατολική Αλμωπία. Νομίζω ότι ο Λάκης ξεχωρίζει. Περιμένω να ακούσω και τους υπόλοιπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη μας λες οτι ενας υποψηφιος δημαρχος που λιγους μηνες πριν τις εκλογες δεν εχει ουτε πεντε υποψηφιους θα καταφερει να μαζεψει 250 υποψηφιους μεσα σε δυο μηνες;;;; καλο ακουγεται. αν γινει θα ειναι πρωτοπορος.

      Διαγραφή
  8. Είμαστε το μέλλον που έρχεται είπε ο Λάκης και γέλασαν και οι πέτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτή δεν είναι συγκέντρωση. Είναι λαοθάλασσα νικης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μας χωράει το σπίτι των ποιητών. Η επόμενη συγκέντρωση στην πιτσαρία από κάτω. Τεράστια επιτυχία ο Λάκης μας. Κουράστηκα να ακούω ονόματα υποψηφίων. Αυτό να ομολογήσουμε ήταν κουραστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλάαααα.
    Αγάλι αγάλι γίνεται η αγουρίδα μέλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η πρώτη συγκροτημένη θεματική προεκλογική εκδήλωση. 'Εδωσε στίγμα ο κ. Προκοπίδης. Έδειξε σοβαρότητα και σεμνότητα. Ένας πρώην υπουργός με μεγάλη κυβερνητική θητεία, πέντε πρώην δήμαρχοι και πλήθος από αξιόλογα μέλη της τοπικής κοινωνίας παρόντες είναι δείγμα συγκροτημένης δουλειάς και μεθοδικότητας. Καλή επιτυχία κ. Προκοπίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Παρουτογλου τον έχει για πρωινό

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News