Τετάρτη 14 Ιουνίου 2023

Φραστικό επεισόδιο Σακελλαροπούλου με πολίτες - Τους έβαλε στη θέση τους (ΒΙΝΤΕΟ)


Φραστικό επεισόδιο με ορισμένους διαδηλωτές είχε η ΠτΔ Κατερίνα Σακελλαροπούλου στο λιμάνι της Καλαμάτας όπου πήγε για το ναυάγιο στην Πύλο.

Η πρόεδρος της Δημοκρατίας έσπευσε στην Καλαμάτα για να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες μετά το πολύνεκρο ναυάγιο στην περιοχή της Πύλου.

Μια ολιγάριθμη ομάδα συγκεντρωμένων, την αποδοκίμασε, ωστόσο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας πήγε προς το μέρος τους και συνομίλησε μαζί τους. «Μην νομίζετε ότι αυτός που έχει πιο δυνατή φωνή έχει πάντα δίκιο» τους είπε η κα Σακελλαροπούλου προσπαθώντας να συζητήσει μαζί τους, εις μάτην όπως απεδείχθη ωστόσο.

«Δίκιο έχει αυτός που έχει πιο δυνατή την αλληλεγγύη» της απάντησε μια από τους συγκεντρωμένους που διέκοπτε διαρκώς την Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Οι συγκεντρωμένοι υποστήριξαν ότι είναι παράλογο η κ. Σακελλαροπούλου να συμφωνεί με το φράχτη στον Έβρο αλλά παράλληλα να στηρίζει τους μετανάστες. 

 

15 σχόλια:

  1. Ποιος έβαλε ποιον στην θέση του είναι ένα ερώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο παιδια, ακόμη 3% κάτω ο συριζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΝΕΟΛΕΡΕΣ, ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η βρωμιάρα συριζαία κάμπια φώναξε ντροπή την πρόεδρο λες και ειναι σε κάνα γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. μα κυρια προεδρε ασχοληστε με τα σκουπιδια του τσυριζα; μια ζωη σκουπιδια θα ειναι και απορουν γιατι κατρακυλανε στα ποσοστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΖΑΙΟΙ, ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΑΞΥΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ μάλλον είσαι οπαδός των ξυρισμένων κεφαλιών.

      Διαγραφή
  7. Οι συριζαίοι αυτοκτόνησαν μπροστά στης κάμερες, δέκα μέρες πρίν της εκλογές πυροβολούν τα πόδια τους, εκτός των αλλων ειναι καί μαλάκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΥΚΟΥ ΝΕΡΟΥ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΠΑΝΤΑ ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρόγραμμα είχε ο ΣΥΡΙΖΑ να βάλλει όσους πιο πολλούς λαθρομετανάστες μπορούσε. Τα λαμογια να πάνε στο 3 τα εκατό. Τώρα όσο για τους σημερινούς το συζητάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο Ελληνας γουσταρει φραχτη φασισταρα, ειδες τ αποτελεσματα των εκλογων; αντε ρουφα τ αβγο σου και σκασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αυτο που κανει ο ΣΥΡΙΖΑ εναντιον της χωρας μ εξοργιζει, στης 25|6 αγαπητε Αλεξη θα παω να κανω κατι που δεν εκανα στης προηγουμενες, καταλαβες; σιγουρα οχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΟΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ, Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΕΦΘΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 10% ΚΑΙ ΑΝΤΕ ....ΘΗΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News