Τετάρτη 28 Ιουνίου 2023

Πεζοδρόμια «ζούγκλα» στην Αριδαία (ΦΩΤΟ)


Έχουμε τονίσει πολλές φορές, ότι Αριδαία δεν είναι μόνο ο πεζόδρομος. Δυστυχώς, οι περισσότερες περιοχές της πόλης, έχουν εγκαταλειφθεί.

Ενδεικτικό είναι το παράδειγμα της περιοχής προς τους κόμβους του δυτικού περιφερειακού (πίσω από τον Μασούτη), όπου τα χόρτα έχουν πνίξει τα πεζοδρόμια.

Στη συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν επιχειρήσεις που πληρώνουν τα τέλη τους και απαιτούν μια καλύτερη αντιμετώπιση από τους αρμόδιους του Δήμου.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους...



 

6 σχόλια:

  1. Θερίζουν και τα αφήνουν όπως είναι ούτε σκουπίζουν ούτε μαζεύουν σκουπίδια και πλαστικά.μενω στην Αριδαία και όσο καιρό ήταν οι υπάλληλοι από το κοινωφελές του οαεδ δεν υπήρχε ποτέ τέτοιο χάλι τα έβλεπα και τα ζούσα καθημερινα γιατί μένω κοντά σε σχολεία και παρκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον ο δήμαρχος και ο κάθε δήμαρχος που βγαίνει το έχουν συνηθίσει να τα έχουν όλα γραμμένα στα αρχιδια τους και μόνο ψήφους να ζητάνε και να μην κάνουν τπτ τόσα χρόνια για τα χωριά κτλπ ένα μαύρο χάλι εδώ και χρόνια ήμαστε, Οποτε μην ανεβάζεις μόνο την Αριδαια πάνε και στα χωριά όλα να δεις τι γίνεται…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευτυχως οι περισσοτεροι κατοικοι της Αλμωπιας ζουν απομονωμενοι και εχουν αγνοια τι συμβαινει παραπερα, αν ηξεραν πως ειναι αλλες πολεις θα κανανε χαρακιρι, η κατασταση γενικα της πολης ξεφτιλα, πισω απ τον πολιτισμο, απλα θα ψηφιζουμε καθε φορα καινουριο Δημαρχο για να περνουν οι αντιδημαρχοι καινουρια αυτοκινητα οπως οι σημερινοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εδώ ζούμε μέσα στά χόρτα καί στήν βρωμιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ θα έλεγα ευτυχώς οι κάτοικοι της Αλμωπίας έχουν μνήμη χρυσόψαρου και κάνουν μπεεεεε οπότε δεν τούς ενοχλεί τίποτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News