Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: «Ολική επαναφορά» στην αυτοδιοίκηση ψάχνει το ΠΑΣΟΚ


Σημαντικό ποσοστά κατέγραψε το ΠΑΣΟΚ στο Δήμο Αλμωπίας. Συγκεκριμένα, έλαβε 2.417 ψήφους και ποσοστό 14,45, τη στιγμή που το πανελλαδικό ποσοστό του ήταν 11,85.

Όπως είναι λογικό, η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει αντίκτυπο και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτή τη στιγμή, στο Δήμο Αλμωπίας υπάρχουν δύο υποψηφιότητες που προέρχονται από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ. Ο Νίκος Παρούτογλου, που στο παρελθόν υπήρξε υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και ο Λάκης Προκοπίδης, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Πέλλα.

Φυσικά, οι εποχές που τα κόμματα έδιναν χρίσματα έχουν περάσει προ πολλού, ωστόσο το ενδιαφέρον των κομματικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή μας είναι αυξημένο και αυτό γίνεται σαφές και από την παρουσία του Γραμματέα και μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής σε προεκλογικές συγκεντρώσεις, όπως σε αυτή του Νίκου Παρούτογλου.

Πάντως, το τελευταίο διάστημα έχει ξεκινήσει ένας "εμφύλιο" μεταξύ των δύο αυτών συνδυασμών, με ευθύνη κυρίως του κ. Προκοπίδη, ο οποίος έχει ξεκινήσει ένα μπαράζ επιθέσεων κατά του κ. Παρούτογλου.

Ο χρόνος θα δείξει πως θα εξελιχθεί η κατάσταση στον χώρο της κεντροαριστεράς. Πάντως, οι τελευταίες εξελίξεις με την παραίτηση Τσίπρα, έχει φέρει στην επιφάνεια ακόμα περισσότερο τον διακαή πόθο του ΠΑΣΟΚ να επιστρέψει η ηγεμονία του στην αυτοδιοίκηση, όπου δεν έπαψε ποτέ να έχει ενεργώ παρουσία.

7 σχόλια:

  1. και ακούω κολεκτίβες και συνεταιρισμούς, αναφορές να δίνω στους πρασινοφρουρούς...τη γη που τόσα χρόνια οργώνω για να ζω, να χάνεται τη βλέπω με σχέδιο σκοτεινό..ακούω κολεκτίβες και συνεταιρισμούς, αναφορές να δίνω στους πρασινοφρουρούς..τη γη που ναι δική μας, οι πράσινοι τη θέλουν ναναι κοινοτικιά..τη γη απ΄τον πατέρα πουχω κληρονομιά, οι πράσινοι μου λένε πως είναι κρατικιά..τη γη που δουλεύω από μικρό παιδί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ότι αφορά τον «εμφύλιο» πόλεμο καλό θα ήταν να αναγνωρίζουμε πως αυτή η γελοία επίθεση γίνεται μόνο από τη πλευρά του Κ. Προκοπίδη καθώς δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση στις αστείες του δηλώσεις. Κάνει λόγο για «ηθικούς κανόνες δεοντολογίας» ασκώντας βέτο σε μια γενική λέξη; Ποιος παίζει τα ρέστα του ρε Λάκη ; Έχεις χάσει τον μπούσουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας πονάνε οι αλήθειες που λέει ο Λάκης και απαντάτε με λάσπη. Πάντως, φαίνεται ότι τον διαβάζεται προσεκτικά...

      Διαγραφή
  3. ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ; ΑΥΤΟΣ ¨ Ο ΠΑΣΟΚΟΣ¨ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ. ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ Ο ΣΗΦΑΚΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Από πότε οι αλήθειες θεωρούνται επίθεση;;;;; όσον αφορά την ανταπόκριση από το περιβάλλον παρουτογλου υπάρχει αλλά με μορφή επιθετικότητας κακηςς ποιότητας, χλευασμούς και ανυποστατες κατηγορίες και μόνο,από άτομα του στενού του περιβάλλοντος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο τέλος ο κύριος Προκοπιδης θα εκλεγεί δήμαρχος και θα τρίβετε τα μάτια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο τέλος θα ανέβει σε άλλο ψηφοδέλτιο μιας και δεν μπορεί να κάνει δικό του.... φήμες λένε ότι θα ανέβει σε ψηφοδέλτιο δεξιό και καλά......

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News