Κυριακή 25 Ιουνίου 2023

Ποτάμια οι δρόμοι στη Λαγκαδιά Αλμωπίας, απέκτησε μέχρι και... καταρράκτη - Διαμαρτυρία κατοίκου του χωριού


Είμαι κάτοικος Θεσσαλονίκης και κατάγομαι από τη Λαγκαδιά Αλμωπίας. Επισκέπτομαι πολύ συχνά το χωριό, καθώς εδώ βρίσκεται το πατρικό μου σπίτι.

Η σημερινή κακοκαιρία ανέδειξε για άλλη μια φορά τα πολλά προβλήματα που περιμένουν λύσεις. Βουλωμένοι τσιμενταύλακες, δρόμοι ποτάμια και μια κατάσταση που σίγουρα δεν τιμά κανέναν. Μέχρι και... φυσικό καταρράκτη αποκτήσαμε στο χωριό.

Σίγουρα ως κάτοικοι έχουμε όλοι ευθύνη να καθαρίζουμε μπροστά από τις αυλές μας. Όμως αναρωτιέμαι πού βρίσκεται τη παρεμβατικότητα του Δήμου Αλμωπίας και των αρμόδιων φορέων. Θυμίζω ότι πληρώνουμε δημοτικά τέλη, χωρίς δυστυχώς να έχουμε τις ανταποδοτικές υπηρεσίες που δικαιούμαστε.

Η Λαγκαδιά μπορεί να είναι ένα μικρό χωριό, έχει όμως ζωή χάρη στους λιγοστούς κατοίκους που επιμένουν να ζουν στον τόπο τους. Αν θέλουμε όντως τα χωριά μας να έχουν κόσμο, θα πρέπει η πολιτεία να ανταποκριθεί επιτέλους στις υποχρεώσεις της και να μην γυρίζει την πλάτη στα ακριτικά χωριά μας.

Β.Γ.

Λαγκαδιά Αλμωπίας

25/06/2023 







3 σχόλια:

  1. Λάτση απετυχες, ήρθε η ώρα να πας και πάλι εκεί που ήσουν στα ξύλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλα τα σαιτ περιγράφουν ότι η καταστροφή στο χωριό σας είναι τεράστια κ από ότι βλέπω ο όγκος νερού είναι τεράστιος κ γενικότερα φαίνεται πολύ μεγάλη θεομηνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σου πω που ειναι....Στην Αριδαια, στους προμαχους, στα Λουτρα , γαρεφη,εκι τριγηρω μονο ..σιγα μην ερθουν εκυ ψυλα που εισται εσεις...για φοτογραφιες ερχονται σε εσας μονο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News