Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Προσφορά Ζωής: Προσβολή του αδιάβλητου της διαδικασίας του διαγωνισμού ζωγραφικής


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ "ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΖΩΗΣ"

Σας ενημερώνουμε ότι μετά από αναφορές που έγιναν για τον διαγωνισμό ζωγραφικής που διενεργεί ο Σύλλογος μας, έγινε έλεγχος από τεχνικό και διαπιστώθηκε ότι υπήρξε προσβολή του αδιάβλητου της διαδικασίας του διαγωνισμού ζωγραφικής και άμεσα διεκόπη η ψηφοφορία.

Μετά από έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, αποφασίστηκε η σύσταση μιας επιτροπής η οποία θα ψηφίσει και θα επιλέξει τις καλύτερες ζωγραφιές των παιδιών που διαγωνίστηκαν, ούτως ώστε να μην υπάρχουν υπόνοιες για αδιαφάνεια των διαδικασιών του διαγωνισμού.

Η ψηφοφορία θα γίνει το πρωί στις 14/06/2023 ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη από την επιτροπή στο χώρο της πρώην Λέσχης Αξιωματικών Αριδαίας και το μεσημέρι θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση.

Με τιμή

Το Δ.Σ.

Υ.Γ. Παρακαλούμε κοινοποιήστε το όλοι για να το δουν όσοι περισσότεροι γονείς γίνεται

4 σχόλια:

  1. Τι σκατοράτσα!
    Σε μα εκδήλωση για αιμοληψία,προσπαθούν να προμοτάρουν τα καμάρια τους. Φανταστείτε πως θα γίνουν αυτά τα παιδιά όταν μεγαλώσουν.
    Η συνέχεια των παραδόσεων της φυλής εξασφαλισμένη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλληνα λαμόγιο σε λένε κ σε πειράζει εεε;;;
    σε διαγωνισμό δημοτικού έβαλες το παιδί σου σε ανταγωνισμό κ έχασε το νόημα η όλη πράξη..
    Φαντάσου τι θα κανεις μόλις ενηλικιωθεί για να το βολέψεις..
    Μακάρι να έδειχνες τον ίδιο ζήλο για τα προβλήματα της κοινωνίας αλλά ξέχασα ο κ@λος σου σε νοιάζει μόνο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πω πω τι σκατά βγάζεις απ το στόμα σου, ελλειψη σεξ φαντάζομαι.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News