Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

Εξοφλήθηκαν αποζημιώσεις προανθικού σε Πέλλα, Ημαθία και Λάρισα μαζί με ενστάσεις υπολοίπων


Ο Υπουργός ΑΑΤ κ. Γεώργιος Τσακίρης σε συνεργασία με τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζο, αποφάσισαν να καταβληθεί, την Τετάρτη 21η Ιουνίου 2023, το υπόλοιπο 30% των αποζημιώσεων για καλλιέργειες, οι οποίες επλήγησαν στο Προανθικό Στάδιο από τον "Παγετό Άνοιξη 2021", στις Π.Ε. Πέλλας, Ημαθίας και Λάρισας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με την συγκεκριμένη πληρωμή συμπληρώνεται το 100% της αξίας των αποζημιώσεων στους δικαιούχους παραγωγούς των Υποκαταστημάτων Βέροιας και Λάρισας.

Καταβλήθηκε, επίσης, και το σύνολο των αποζημιώσεων, στους δικαιούχους παραγωγούς της υπόλοιπης Ελλάδας, οι οποίοι δικαιώθηκαν στον διοικητικό έλεγχο.

Η αξία των αποζημιώσεων αυτών ανέρχεται στα 2,9 εκ. €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News