Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023

Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο Βουλευτής Πέλλας Διονύσης Σταμενίτης;


Σήμερα το απόγευμα στις 17:00, μετά την ορκωμοσία του Κυριάκου Μητσοτάκη εκ νέου στη θέση του πρωθυπουργού από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ανακοινωθεί η νεα σύνθεση της Κυβέρνησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα τηλεφωνήματα στα πρόσωπα που θα υπουργοποιηθούν ξεκίνησαν λίγο μετά τις 11:30 και την ολοκλήρωση της συνάντησης του πρωθυπουργού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την οποία έλαβε την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης.

Ο κ. Μητσοτάκης άλλωστε δεν περίμενε τη χθεσινή νίκη για να διαμορφώσει τη νέα κυβέρνηση στο μυαλό του. Ήδη τις προηγούμενες μέρες έκανε κάποιες επαφές με στελέχη που αναλαμβάνουν χαρτοφυλάκια, ενώ κάποιοι έχουν ήδη ενημερωθεί.

Τα ηνία Υπουργείου Αγροτικής και Τροφίμων φαίνεται πως περνούν στον βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη, με υφυπουργούς τον βουλευτή Πέλλας, Διονύση Σταμενίτη και τον βουλευτή Έβρου, Σταύρο Κελέτση. Αυτο τουλάχιστον αναφέρουν ολες οι πληροφορίες και μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News