Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Δήμος Πέλλας - Στ. Φουντουκίδης: «Λυπηρή και μαύρη ημέρα για την τοπική αυτοδιοίκηση και την δημοκρατία»


Ανακοίνωση του συνδυασμού "Μέλλον Δημιουργίας" του υποψηφίου Δημάρχου Πέλλας Στάθη Φουντουκίδη:

Τα χθεσινά γεγονότα στο Δημοτικό Συμβούλιο μας αφήνουν όλους άφωνους αλλά κυρίως βαθιά απογοητευμένους.

Η χθεσινή ημέρα δεν είναι απλά μια μαύρη σελίδα στο κεφάλαιο που λέγεται Δήμος Πέλλας, αλλά αποτελεί μια λυπηρή και μαύρη ημέρα για την τοπική αυτοδιοίκηση και την δημοκρατία στον τόπο μας.

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι ένα όργανο αμεσοδημοκρατικό με ιερό σκοπό, όπου στο επίκεντρο βρίσκεται η επίλυση των προβλημάτων και η βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών.

Για αυτό τον λόγο, είναι άκρως ατιμωτικό να λειτουργεί ως αρένα επίλυσης προσωπικών διαφορών.

Η απαξίωση της πολιτικής από τον κόσμο και άρα η υποβάθμιση της δημοκρατίας, αποτελούν φυσικά επακόλουθα περιστατικών αυτού του είδους.

Λυπούμαστε ειλικρινά τόσο για το συμβάν, όσο και για την μέχρι στιγμής απουσία μιας απλής συγνώμης προς τον κόσμο από ολες τις πλευρές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News