Δευτέρα 24 Ιουλίου 2023

Επιστρέφει το πανηγύρι της Χρυσής


Είναι πλέον γεγονός!

Τα τελευταία χρόνια οι καταστάσεις δεν μας επέτρεψαν να πραγματοποιηθεί μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις του χωριού μας!

Τώρα πλέον μετράμε αντίστροφα και φορτισμένοι με τη καλύτερη διάθεση θα είμαστε εκεί να περιμένουμε όλους εσάς ώστε να περάσουμε μια όμορφη βραδιά!

14 Αυγούστου παραμονή μιας από τις πιο σημαντικές γιορτές της Ορθοδοξίας μας με τη Χάρη της Παναγίας μας ελπίζουμε και ευχόμαστε να νιώσετε πως η αναμονή των τελευταίων ετών τελικά άξιζε τον κόπο!

Θα είμαστε όλοι εκεί!

5 σχόλια:

  1. αντε γιατι θα ξεχασουμε οτι υπαρχει τετοιο χωριο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ ..ανώνυμε θα ήθελα να σε ενημερώσω πως το χωριό (όπως και όλα τα υπόλοιπα) δεν είναι μόνο για τα πανηγύρια!! Η Χρυσή έχει δύο υπέροχους ναούς αυτός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στον οποίο μπορείτε να βρεθείτε τις Κυριακές τώρα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες και να έρθετε πιο κοντά στη Χάρη της όπου λειτουργεί ο Πάτερ Αντώνιος ένα μέρος γεμάτο αγάπη από τον κόσμο και τον ιδιο...και φυσικά ο Ιερός Ναός της Αγίας Χρυσής την οποία τιμούμε τον Οκτώβριο με Θρησκευτικες εκδηλώσεις, υπάρχει επίσης ένα υπέροχο Κάστρο σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε το οποίο μπορεί να επισκεφτεί κάποιος τώρα που είναι καλός ο καιρός κάνοντας μια βόλτα στη φύση!! Υπέροχες καταπράσινες εκτάσεις και σε περίπτωση που σας αρέσει το περπάτημα ο βασικός δρόμος που ενώνει τη Χρυσή με την Αριδαία είναι γεμάτος δέντρα και σας προσφέρει μυρωδιές και χρώματα στη βόλτα σας και αν πετύχετε κάποιον ίσως και φρέσκα φρούτα!! Φαντάζομαι ότι αυτοι είναι μερικοί καλοί λόγοι για να μη ξεχάσει κάποιος το χωριό... Ειδικά αν ζει εκεί!!

      Με εκτίμηση

      Διαγραφή
  2. Πιο σωστό θα ήταν το πανηγύρι να γίνεται ανήμερα της Παναγίας και όχι την παραμονή. Την παραμονή είναι νηστεία και επιπλέον ξημερώνει η μεγάλη γιορτή της Κοιμήσεως όπως λέει κ το άρθρο οπότε δεν συνάδει το βράδυ να γλεντάς κ το πρωί να είσαι στη Θεία Λειτουργία. Αν γίνεται ανήμερα θα είναι το καλύτερο! Εύχομαι να ληφθεί υπόψιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ καλή η πρόταση σας ...Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί την επόμενη ημέρα καθώς ανήμερα γιορτάζει ένα μεγάλο μέρος της Ελλάδας παρόλαυτα δεν έχει πέσει ποτέ στην αντίληψη μου πανήγυρις μετά... Νομίζω ότι κάθε φορά παραμονή και προ παραμονή γίνονται εκδηλώσεις... Τώρα όσο αφορά τη νηστεία πολύ σωστά αλλά δεν νομίζω ότι υποχρέωσε ποτέ κανένας με το ζόρι κάποιον να φάει κατι χωρίς τη θέληση του , υπάρχει η ελεύθερη βούληση και η επιλογή του να μην καταναλώσεις οτιδήποτε δεν ταιριάζει στην ημέρα!! Άρα όποιος συμφωνεί με τις καθιερωμένες εκδηλώσεις παρευρίσκεται στο χώρο της Μεγαλόχαρης και αργότερα στις εκδηλώσεις και όποιος αισθάνεται ότι δεν ταιριάζει απλά δεν συμμετέχει...
      Με εκτίμηση

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News