Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Δ. Τζαμτζής: Εργασίες ασφαλτόστρωσης στο δρόμο Αρχαγγέλου - Σκρα


Δ. Τζαμτζής: «Υλοποιούμε τις δεσμεύσεις μας, βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο»

Με σταθερούς ρυθμούς εφαρμόζεται ο σχεδιασμός της Π.Ε. Πέλλας για τη βελτίωση και την ασφάλεια του οδοστρώματος, στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο της Πέλλας.

Σήμερα οι εργασίες ασφαλτόστρωσης συνεχίσθηκαν στο δρόμο Αρχαγγέλου – Σκρα, στο σύνορο με την Π.Ε. Κιλκίς, στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδοστρωμάτων επαρχιακών οδών (2, 11, 12, 13)», προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ.

Το εργοτάξιο επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, ο οποίος τόνισε ότι τις επόμενες ημέρες οι εργασίες θα επικεντρωθούν στους δρόμους, εντός των ορίων του οικισμού Αρχαγγέλου.

«Υλοποιώντας τις δεσμεύσεις μας και σε συνεργασία με την Π.Ε. Κιλκίς βελτιώνουμε το οδικό δίκτυο που ενώνει τις δύο Περιφερειακές Ενότητες».

2 σχόλια:

  1. Με το δρόμο Άψαλος Αριδαία που περνάνε καθημερινά εκατοντάδες αυτοκίνητα,τι θα γίνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιορδάνη κοιτα και το δρόμο Ξιφιανη Αψαλος ειμαι σιγουρος οτι τον περνας, ολα κι ολα 20 μετρα ειναι, κ ενα αλλο μπροστα στο συνεταιρισμο Πιπεριας και φυτ Γκλαβακη που ειναι σημειο χάλι και περνάνε χιλιαδες τουρίστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News