Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Τον Γ. Αμανατίδη σκέφτεται ο ΣΥΡΙΖΑ για υπ. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας - Η πρόταση της Θ. Τζάκρη


Οι εκλογές για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, με βασικό μενού τις υποψηφιότητες στις περιφέρειες και τους δήμους της χώρας, συζητήθηκαν στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη διάρκεια της συνεδρίασης έπεσαν στο τραπέζι έπεσαν δεκάδες ονόματα αυτοδιοικητικών που θα λάβουν στήριξη «πρώτης γραμμής».

Στις περισσότερες Περιφέρειες της χώρας «κλείδωσαν» συγκεκριμένες υποψηφιότητες, ενώ παραμένουν αρκετά ανοιχτά «μέτωπα» στους δήμους. Τα περιθώρια πάντως για την Κουμουνδούρου στενεύουν, δεδομένου ότι θα πρέπει να κατατεθούν οι συνδυασμοί των υποψηφίων μέχρι τις 30 Αυγούστου και σύμφωνα με έγκυρες πηγές μέχρι τα τέλη Ιουλίου το αργότερο θα έχει δημιουργηθεί όλο το «παζλ».

Όσον αφορά την Κεντρική Μακεδονία, για την θέση του υποψηφίου Περιφερειάρχη, φαβορί εμφανίζεται ο πρώην υφυπουργός Εξωτερικών και βουλευτής Α΄Θεσσαλονίκης έως τις εκλογές του Μαΐου του 2023, Γιάννης Αμανατίδης.

Το σενάριο της Θεοδώρας Τζάκρη

Πριν τις εθνικές εκλογές είχε "παίξει" πολύ δυνατά το όνομα της Βουλευτή Πέλλας του ΣΥΡΙΖΑ Θεοδώρας Τζάκρη, ωστόσο μετά και την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την ηγεσία η ίδια δεν θα επιδίωκε κάτι τέτοιο.

Μάλιστα, με δημόσια τοποθέτησή της, πρότεινε να τεθούν επικεφαλής στις μεγάλες Περιφέρειες οι υποψήφιοι Πρόεδροι του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News