Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Δήμος Πέλλας: Για «σχεδιασμένη υβριστική επίθεση» κατηγορεί την αντιπολίτευση ο Γρ. Στάμκος


Ανακοίνωση του Συνδυασμού "Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε" - Γρηγόρη Στάμκου

Της νύχτας τα καμώματα, τα βλέπει η μέρα… και καταλαβαίνει!

Με το ξημέρωμα έπεσε νέο φως στα χθεσινοβραδινά γεγονότα έξω από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου! Φαίνεται ότι το επεισόδιο που προκάλεσε ο γνωστός και μη εξαιρετέος Γιώργος Ελευθερίου δεν ήταν άσχετο με το θέμα της πολεοδόμησης των στρατοπέδων που έφερε προς έγκριση ο Δήμαρχος στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η -σχεδιασμένη;- υβριστική επίθεση και η εξέλιξη της έγινε η δικαιολογία για την αποχώρηση της αντιπολίτευσης, ώστε να μην υποχρεωθεί να υπερψηφίσει την προφανώς ωφέλιμη αξιοποίηση των στρατοπέδων που διεκδίκησε ο Δήμος μας.

Η μηδενιστική και ξεπερασμένη πια αντιπολιτευτική γραμμή έδειξε ήδη τα όρια της.

Οι πολίτες στο δήμο Πέλλας ξέρουν πρόσωπα και πράγματα και καταλαβαίνουν ότι αυτή η δημοτική αρχή δεν θα σταματήσει να εργάζεται για το κοινό καλό.

Τα στρατόπεδα τα πήραμε για να βελτιώσουμε τη ζωή στα Γιαννιτσά.

Οι προβοκάτορες δεν θα μας εμποδίσουν να τα μετατρέψουμε σε πνεύμονα ζωής και χαράς για εμάς και τα παιδιά μας!

Γραφείο Τύπου συνδυασμού "Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε"

25 Ιουλίου 2023

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News