Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Εξοργιστικό βίντεο με σερβιτόρο στη Ρόδο, πήγε την παραγγελία... κολυμπώντας - Διπλή κυβερνητική παρέμβαση


Άμεση παρέμβαση δυο υπουργών προκάλεσε το βίντεο από τη Ρόδο στο οποίο εμφανίζεται νεαρός σερβιτόρος σε beach bar να δίνει παραγγελίες κολυμπώντας.

Το οπτικοακουστικό υλικό που είδε το φως της δημοσιότητας έχει προκαλέσει ένα κύμα αντιδράσεων, μεταξύ των οποίων ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Άδωνις Γεωργιάδης, καθώς και ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Τα social media... άστραψαν και βρόντηξαν με το βίντεο που δείχνει έναν σερβιτόρο σε γνωστό beach bar της Ρόδου σχεδόν κολυμπάει για να εξυπηρετήσει τους πελάτες. Κρατώντας τον δίσκο με τα φαγητά, εμφανίζεται να μπαίνει στη θάλασσα, ώστε να παραδώσει την παραγγελία στους λουόμενους, οι οποίοι βρίσκονται πάνω σε ξύλινη πλατφόρμα, καθώς το νερό φτάνει περίπου έως τον λαιμό του.

Δείτε τον σερβιτόρο στο beach bar της Ρόδου να σερβίρει τους πελάτες κολυμπώντας:

.  

Ρόδος: Παρέμβαση από τους Άδωνι Γεωργιάδη και Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης πήρε άμεσα θέση στο θέμα, καθώς έγραψε μέσω Twitter: «Για το σχετικό περιστατικό έγινε ήδη επικοινωνία μου με τον ΣΕΠΕ και θα υπάρξουν οι αναγκαίοι έλεγχοι».

Το πρωτοφανές περιστατικό προκάλεσε και την αντίδραση και του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, ο οποίος σύμφωνα με σχετική του ανάρτηση, ζήτησε έλεγχο της επιχείρησης για την νομιμότητα των κατασκευών μέσα στη θάλασσα.

Όπως έγραψε ο υπουργός Ναυτιλίας: «Για το περιστατικό της Ρόδου δόθηκε εντολή στο Λιμενικό Σώμα να προβεί σε έλεγχο της επιχείρησης για την νομιμότητα των κατασκευών μέσα στη θάλασσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News