Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Έρχεται στην Πέλλα η υποψήφια Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου - Το πρόγραμμα της επίσκεψης


Περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα θα πραγματοποιήσει από την Τετάρτη έως και το Σάββατο η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Έφη Αχτσιόγλου.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στο ΑνΦανΓκατέ, στο Τελλόγλειο, στις 20:00 (Αγίου Δημητρίου 159Α).

Την Πέμπτη θα βρίσκεται στην Έδεσσα, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στο Murphy's Law, στις 18:30.

Την Πέμπτη θα βρίσκεται στα Γιαννιτσά, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Γιαννιτσών, στις 20:00.

Την Παρασκευή θα βρίσκεται στην Καβάλα, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στο Riviera Cafe, στις 20:00 και το Σάββατο στη Βέροια, όπου θα συμμετάσχει σε ανοιχτή συζήτηση στον Πολυχώρο Πάρκου Ελιάς, στις 12:00.

«Μαζί φτιάχνουμε το μέλλον», θα είναι το σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας της Έφης Αχτσιόγλου για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News