Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Δήμος Πέλλας - Στ. Καστερίδης για ξυλοδαρμό Δημοτικού Συμβούλου: «Αποδεικνύει την καθεστωτική νοοτροπία της παράταξης Στάμκου»


Διαβάστε τη δήλωση του Στάθη Καστερίδη:

Δυστυχώς τα φαινόμενα τραμπουκισμού εξακολουθούν να συμβαίνουν στην διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού συμβουλίου Πέλλας με τον κ. Στάμκο να τα ανέχεται.

Σύσσωμη η παράταξη μας αποχώρησε σήμερα από την συνεδρίαση εκφράζοντας την αγανάκτηση της για την επιθετική συμπεριφορά συμβούλου της συμπολίτευσης που αποδεικνύει την καθεστωτική νοοτροπία των 13 χρόνων στην παράταξη του δημάρχου.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα, ειδικά με λεκτικές επιθέσεις εναντίον συναδέλφων και με τον κ. Στάμκο να παραμένει απλός θεατής.

Ελπίζουμε πως αυτή τη φορά θα αποπέμψει τους τραμπούκους από τις συνεδριάσεις και από το ψηφοδέλτιο της παράταξης του στις επερχόμενες εκλογές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News