Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

«Λευκός καπνός» στη διοικούσα παράταξη του Δήμου Έδεσσας - Ο Γιάννης Μουράτογλου υποψήφιος Δήμαρχος


Έχοντας χάσει ήδη πολύ πολύτιμο χρόνο, ο Γιάννης Μουράτογλου είναι όπως όλα δείχνουν ο υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας που θα ηγηθεί της διοικούσας παράταξης του Δήμου.

Με την παραίτηση του Δημήτρη Γιάννου από τον δημαρχιακό θώκο, είχε εκφράσει την επιθυμία του ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φίλιππος Γκιούρος να θέσει υποψηφιότητα για Δήμαρχος. Μάλιστα, τότε είχε διαδεχτεί τον κ. Γιάννου ο Γιάννης Μουράτογλου, ο οποίος είχε χαρακτηριστεί ως μεταβατικός Δήμαρχος.

Στη συνέχεια, τα πράγματα δεν πήγαν μάλλον όπως είχαν υπολογιστεί και έτσι τις τελευταίες ώρες έχει αποφασιστεί να είναι υποψήφιος Δήμαρχος ο Γιάννης Μουράτογλου. Μάλιστα, σε μια αποστροφή του λόγου του κατά την χθεσινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, απαντώντας σε ερώτηση του Αντώνη Ρυσάφημ είπε χαρακτηριστικά: "Ψηφίστε με και θα ολοκληρωθεί το γήπεδο".

Έτσι το προεκλογικό σκηνικό του Δήμου Έδεσσας διαμορφώνεται με τρεις βασικούς υποψήφιους: Το νυν Δήμαρχο Γιάννη Μουράτογλου, ο οποίος αποτελεί συνέχεια της Διοίκησης Γιάννου, ο Γιάννης Τσεπκεντζής, ο οποίος στις προηγούμενες εκλογές κατέγραψε μία πολύ καλή πορεία και έχει αναπτύξει ήδη μια μεγάλη δυναμική και ο Αντώνης Ρυσάφης, ο οποίος παρά τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες μέρες για κοινή κάθοδο με τον σημερινό Δήμαρχο, συνεχίζει να ανακοινώνει υποψηφίους.

Πάντως το γεγονός, ότι μέχρι και σήμερα, ένα μήνα πριν την κατάθεση των ψηφοδελτίων, η διοικούσα παράταξη δεν έχει προχωρήσει σε καμία ανακοίνωση, προκαλεί προβληματισμό ακόμα και στις τάξεις της.

4 σχόλια:

  1. Η εξουσία μεγάλο πράγμα. Δεν κοιτάζει ούτε φιλίες, ούτε συμφωνίες, τίποτα. Ευκαιρία για να παίζουν κάποιοι σε άδειο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλός αυτοδιοικητικός ο κ.Μουρατογλου αλλά ο κόσμος του δήμου θέλει και χρειάζεται αλλαγή.Θελουμε νέα πρόσωπα, μορφωμένα,με όραμα για το τόπο.Αυτη την στιγμή ο μόνος που μπορεί να διοικήσει τον δήμο είναι ο Γ.Τσεπκεντσης.Εξαιρετικος για την θέση του δημάρχου, μπορεί να διεκδικήσει πολλά για τον δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Εδεσσα εμπειρία. Στην Αλμωπία παιδική χαρα υποψήφιοι.πόλη να μείνεις - πόλη να φύγεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φρέσκες ιδέες με ικανούς ανθρώπους στην Έδεσσα βλέπω μόνο στον συνδυασμό του Αντώνη Ρυσάφη που συνεχώς μεγαλώνει και μπαίνουν καινούρια άτομα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News