Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

Ανέστης Σαββίδης: Απέραντος σκουπιδότοπος στην ανατολική Αλμωπία (ΦΩΤΟ)


Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο έχει μετατραπεί η ανατολική Αλμωπία. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, οι οποίες είναι από Αρχάγγελο, Περίκλεια και Νότια, η κατάσταση είναι τραγική.

Εννοείται πως όλοι μας έχουμε ευθύνη για αυτές τις εικόνες και ο κάθε πολίτης θα πρέπει να είναι πιο ευαισθητοποιημένος κάθε φορά που με τόσο μεγάλη ευκολία μολύνει το περιβάλλον. Όμως από τη στιγμή που έχουμε φτάσει σε αυτήν την κατάσταση, δεν θα πρέπει η Δημοτική Αρχή να ασχοληθεί με το πρόβλημα; Οι Πρόεδροι, τα τοπικά συμβούλια, αλλά και απλοί κάτοικοι των χωριών έχουν κάνει δεκάδες οχλήσεις προς τους αρμόδιους, χωρίς όμως να γίνει κάτι.

Η μόλυνση του περιβάλλοντος είναι ο ένας μεγάλος κίνδυνος. Ο άλλος είναι η πρόκληση πυρκαγιάς, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο του καύσωνα.

Ας ελπίσουμε ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες θα ανταποκριθούν σε αυτό το αίτημα και όλοι μας ως πολίτες θα φερθούμε από εδώ και πέρα πιο υπεύθυνα απέναντι στο περιβάλλον.

Ανέστης Σαββίδης

Υποψήφιος για την Τ.Κ. Νότιας

με τον συνδυασμό «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» του Δημήτρη Μπίνου









 

2 σχόλια:

  1. Αυτές οι εικόνες είναι ντροπιαστικές,ας αναλάβουμε τις ευθύνες μας ως πολίτες του τόπου που ζούμε και ας σταματήσουμε να πετάμε το μπαλάκι των ευθυνών αλλού.
    Αν δεν ενδιαφερθούμε οι ίδιοι για τον χώρο γύρω μας γιατί απαιτούμε να το κάνουν οι άλλοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσωπικά...ευθύνη μου είναι να μην πετάω να μην βρωμιζω να μην επιβαρύνω το περιβάλλον και τους αρμόδιους με την ανευθυνότητα μου. Κυρίως το περιβάλλον... Δεν είναι μέσα στην αρμοδιότητα μου να περισυλλεξω τα σκουπίδια και τα χόρτα από τους δημόσιους χώρους...αυτή είναι δουλειά των υπευθύνων και αρμόδιων. Και για αυτό τον λόγο εκλέγονται και πληρώνονται.. ξεκάθαρα.
      Αυτή ακριβώς είναι η δουλειά των αντιδημάρχων.
      Αν δεν είναι ικανοί η πόρτα της εξόδου λειτουργεί...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News