Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

Δήμος Σκύδρας: Η Σόνια Τουμανίδου υποψήφια με την Κατερίνα Ιγνατιάδου


Δείτε την ανάρτηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου:

Η Σόνια Τουμανίδου του Παναγιώτη και της Ευμορφίας, γεννήθηκε στη Σκύδρα, όπου και κατοικεί με το σύζυγό της Φώτη Δημητριάδη και τις δύο κόρες τους, Αλεξάνδρα και Φαίη. Στο επάγγελμα είναι διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων.

Πιστεύει βαθιά ότι ο τόπος μας είναι ένας τόπος προικισμένος από τη φύση, τον πολιτισμό, την ιστορία και μπορούμε να "καλλιεργήσουμε" τις συνθήκες εκείνες που θα προσφέρουν ένα καλύτερο αύριο σε εμάς και τα παιδιά μας.

Για το λόγο αυτό μετά από πολλά χρόνια ενεργούς συμμετοχής σε εθελοντικές δράσεις, όπως η θεατρική ομάδα (για 10 ολόκληρα χρόνια) και η φιλοζωϊκή του Δήμου μας – της οποίας άλλωστε ή ταν και ιδρυτικό μέλος– αποφάσισε να συστρατευθεί με την ομάδα μας, τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος, στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Με αγάπη και αφοσίωση, το κύριο και μοναδικό της μέλημα είναι να διεκδικήσει ένα μέλλον ευημερίας και πολιτισμού για τον τόπο που μεγάλωσε και φιλοξενεί ακόμα τα όνειρα της.

Σόνια μου, με χαρά σε καλωσορίζω στη μεγάλη και ανεξάρτητη παράταξη μας, η συμπόρευση σου μαζί μας, με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News