Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Δήμος Έδεσσας: Αδυναμία και πισωγυρίσματα στη διοικούσα παράταξη - Δυναμικός βηματισμός από τον Γ. Τσεπκεντζή


Με τη δέουσα σοβαρότητα και μεθοδικότητα, προχωρά την προσπάθειά του ο Γιάννης Τσεπκεντζής. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Έδεσσας φαντάζει ως το απόλυτο φαβορί και όχι τυχαία.

Τα τέσσερα χρόνια που βρέθηκε στα έδρανα της αντιπολίτευσης, άσκησε υποδειγματικά τα καθήκοντά του και κατάφερε να μεγαλώσει το συνδυασμό του, μέσα από παρεμβάσεις και δράσεις. Απέδειξε δηλαδή, ότι και θέλει και μπορεί να κερδίσει το Δήμο.

Μάλιστα, κάθε ανακοίνωση υποψηφιότητας του συνδυασμού του, αποτελεί και μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς συμμετέχουν άνθρωποι δραστήριοι, από όλους τους χώρους, με γνώση των προβλημάτων και ερείσματα στην κοινωνία.

Αδυναμία και πισωγυρίσματα στη διοικούσα παράταξη

Την ίδια στιγμή, στην αντίπερα όχθη και συγκεκριμένα στη διοικούσα παράταξη του Δήμου Έδεσσας, παρατηρούμε να γίνεται ένα βήμα μπροστά και δύο πίσω.

Ο νυν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Φίλιππος Γκιούρος δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να πείσει ότι μπορεί να ηγηθεί μιας παράταξης που θα διεκδικήσει στα ίσα τις εκλογές, ενώ την ίδια στιγμή ο "μεταβατικός" Δήμαρχος Γιάννης Μουράτογλου δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Είναι ενδεικτικό το γεγονός, ότι δεν έχει υπάρξει έστω και μία επίσημη ανακοίνωση. Πόσο λογικό ακούγεται αυτό, για κάποιον που θέλει να λέει πως είναι υποψήφιος Δήμαρχος;

Έτσι, φτάσαμε τρεις μήνες πριν τις εκλογές και η παράταξη που μεσουρανεί την τελευταία 15ετία δεν μπορεί να βρει τον βηματισμό της.

6 σχόλια:

  1. Η Ενωτική Δράση και ο Αντώνης Ρυσαφης είναι το απόλυτο φαβορί για τον Δήμο Έδεσσας, ειδικότερα μετά τις καθημερινές ανακοινώσεις υποψηφίων από όλους τους πολιτικούς χώρους με κοινό όραμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την αλλη φορα ξανα

      Διαγραφή
    2. Η αλήθεια είναι ότι ο Ρυσαφης έχει πιάσει την κοινωνία με τους υποψήφιους. Απορώ ωστόσο γιατί δεν υπάρχει αναφορά στο άρθρο. Προσοχή. Υπάρχουν και κακοπροαίρετοι

      Διαγραφή
  2. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΣΕΠΚΕΝΤΖΗ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ. ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΩΙΣΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιάννου εελλαααααα ελλλλααα με φοραααααα ο Φίλιππας θα φαρμακωθει!!! Βέβαια ο Τσεπκεντζης είναι Κ Ο Ρ Υ Φ Η...Εχει κάνει γερή μεταγραφή από το κάμπο.....................!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τσεπκεντζης είναι ο επόμενος δήμαρχος Εδεσσας (όχι ότι είναι καλός)αλλά το μη χειρον βέλτιστο !ο Γκιουρος είναι πολύ λίγος δυστυχώς στην καρύδια αν πάει δεν τον ξέρουν!ο Μουράτογλου με ένα ριζαρι δεν μπορεί να κάνει τίποτα!κ ο Τάκης να κατέβει δεν βγαινει!Δυστυχως ή ευτυχώς το παρεάκι του Τάκη ήρθε η ωρα να πάει σπίτι του!Οσο για τον ρυσαφη είναι πολύ λίγος για να γίνει δήμαρχος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News