Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ευαγγελία Φράγκου από τα Γιαννιτσά


Φινάλε με ακόμα ένα μετάλλιο για την Ελλάδα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κ23 στο Πλόβντιβ και την Ευαγγελία Φράγκου να κατακτά το χάλκινο στον τελικό του σκιφ γυναικών τερματίζοντας σε 7:41.18.

Το χρυσό πήγε στην Ελβετίδα Γιάνσεν (7:34.00) και το ασημένιο στην Μπέργκιν από την Ιρλανδία (7:37.72).

Στο διπλό σκιφ γυναικων Κ23 οι Σοφία Δαλίδου-Γαβριέλα Λιόλιου τερμάτισαν στην έκτη θέση με 7:18.13, ενώ στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών οι Νίκος Χωλόπουλος-Δημήτρης Παπάζογλου ήταν δεύτεροι στον «μικρό» τελικό με χρόνο 6:18.82 και κατετάγησαν 8οι στο σύνολο.

Η τετράκωπος άνευ των ανδρών, με τους Δημήτρη Ζωγράφο-Παύλο Φαΐτα-Λεωνίδα Παλαιοπάνο-Λεωνίδα Τζουμέζη, κατετάγη 4η θέση στον «μικρό» τελικό με 5:56.53 και 10η στο σύνολο, ενώ τέλος ο Στράτος Τριανταφύλλου ήταν έκτος στον «μικρό» τελικό του σκιφ ελαφρών βαρών με 7:18.04 και 12ος στο σύνολο.

Δείτε την ανάρτηση του Ναυτικού Ομίλου Γιαννιτσών

Χάλκινη πάγκοσμια πρωταθλήτρια η Ευαγγελία Φράγκου στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 στο Σκιφ Γυναικών. Ευαγγελία μας κάνεις τόσο πολύ περήφανους!!!! Συγχαρητήρια!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News