Κυριακή 23 Ιουλίου 2023

Ευχαριστήριο του Άρη Προφήτη Ηλία


Καθώς το εορταστικό διήμερο ανήκει στο παρελθόν, δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε χαρά και ευγνωμοσύνη για την τεράστια επιτυχία των εορτασμών της πανήγυρις του Προφήτη Ηλία!

Ένα εγκάρδιο ευχαριστώ στους εθελοντές μας, η αξέχαστη αυτή εκδήλωση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς τη σκληρή δουλειά, την αφοσίωση και το πάθος τους!

Εκφράζουμε επίσης την εκτίμησή μας στις τοπικές επιχειρήσεις και τους χορηγούς που στήριξαν γενναιόδωρα και τις φετινές εκδηλώσεις.

Για άλλη μια φορά, ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, όλες και όλους εσάς τους συμμετέχοντες που κάνατε και την εφετινή γιορτή μια αγαπημένη ανάμνηση για τα επόμενα χρόνια!

Διοικητικό Συμβούλιο

Α.Σ. ΑΡΗΣ Προφήτη Ηλία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News