Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Ν. Παρούτογλου: «Ποτέ ξανά ο Δήμος μας δεν ήταν τόσο ανήμπορος και ανύπαρκτος απέναντι στους αγρότες μας»


Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου:

Το χειρότερο πράγμα στη ζωή και εξίσου στην πολιτική είναι να κουνάς το δάχτυλο όταν θα έπρεπε απλά να σκύψεις το κεφάλι.

Κάηκε κυριολεκτικά ο κάμπος μας από βλάβες σε Θηριόπετρα, Μηλιά, Νερόμυλο και άλλες Κοινότητες αφού δεν υπάρχει σύμβαση για τη συντήρηση των αρδευτικών γεωτρήσεων, μιας και από την οικονομική επιτροπή θα περάσει στις 2 Αυγούστου, ενώ φτάσαμε αισίως στις 28 Ιουλίου με τον καύσωνα να ψήνει καλλιέργειες και αγρότες.

Κάτω από τέτοιες συνθήκες λοιπόν, κάποιοι μας κουνούν το δάχτυλο.

Ποτέ ξανά ο Δήμος μας, ό,τι κι αν αντιμετωπίσαμε όλα αυτά τα χρόνια, δεν ήταν τόσο ανήμπορος και ανύπαρκτος απέναντι στους αγρότες μας.

Να μη σχολιάσουμε τα αυλάκια που αφέθηκαν συστηματικά ακαθάριστα και στην τύχη τους, με αποτέλεσμα τα τεράστια προβλήματα στην Αριδαία, στο Λουτράκι και γενικότερα στο σύνολο του Δημου.

Κάποιοι, προτιμούν να μην απολογούνται ποτέ απέναντι στον αγροτικό κόσμο που δοκιμάζεται.

Κάποιοι καλύπτουν την απραξία και την ανικανότητα με λαϊκισμό και αλαζονεία της εξουσίας.

Ξεχνούν όμως ότι την εξουσία την παρέχει ο κόσμος. Αυτός που αφήνουν να δοκιμάζεται χωρίς καμία βοήθεια. Ευτυχώς όλο αυτό έχει ημερομηνία λήξης.

6 σχόλια:

  1. Άσε μας καημένε. Επί μπινου τη γινότανε επί πασοη πάλι τι γινότανε εσύ που ήσουν δεν θυμάστε. Βρες κάτι άλλο ή εσύ νομίζεις θα λειτουργήσεις καλύτερα. Εάν δεν πέσουν εξτρά φράγκα από Αθήνα μεγάλε το μαγαζί δεν μπορεί να λειτουργήσει. Και εάν δεν προσλάβει κόσμο μόνιμο κόσμο αλλ ξέχασα εσείς κυνηγάτε τους υπαλλ των 700 ευρώ λες και είναι οι ελίτ της κοινωνίας αλλά με τα μυαλά που έχετε όλοι σας και εσείς θα κλείσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και εσύ όταν ήσουν Νίκο τι έκανες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γιατί τον στηριξες και συγκυβερνησατε μαζί;Νικολακι δεν ξεχναμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καταργηστε τιε γεωτρησεις! Μονο φραγματα! Τοσα ποταμια εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Νίκο ΜΑΣ έχεις ζαλησει Με της εξυπνάδες σού. Δήμαρχος θα γίνεις μόνο εάν πάρεις τόν ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ξέρεις εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γελάει ο κόσμος παρουτογλου κολοτουμπα..κάτσε σε δυο τρεις μήνες θα επανέλθεις πάλι στην κανονικότητα Γτ ζείτε σε έναν παραμύθι κ εσυ και οι του συνδυασμού σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News