Σάββατο 15 Ιουλίου 2023

Δ. Τζαμτζής: Παραδόθηκαν στην κυκλοφορία οι επαρχιακές οδοί Αρχαγγέλου και Αρχαγγέλου - Σκρα


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος, εντός του οικισμού Αρχαγγέλου και η ασφαλτόστρωση του δρόμου Αρχαγγέλου – Σκρα, στο σύνορο με την Π.Ε. Κιλκίς, στο πλαίσιο του έργου «Αποκατάσταση βλαβών οδοστρωμάτων επαρχιακών οδών (2, 11, 12, 13)», προϋπολογισμού 1.100.000 ευρώ, της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Με το πέρας των εργασιών, οι δρόμοι που παραδίνονται σε δημόσια χρήση φέρουν νέο αντιολισθηρό οδόστρωμα, που βελτιώνει αισθητά το επίπεδο ασφάλειας στην κίνηση των οχημάτων και διευκολύνει την παροχέτευση των νερών της βροχής.

Όπως τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης, κ. Ιορδάνης Τζαμτζής, κατά την επίσκεψή του το πρωί στον Αρχάγγελο, σύντομα θα ξεκινήσει η οριζόντια σήμανση, με τη διαγράμμιση των δρόμων, εντός του οικισμού Αρχαγγέλου και της Επαρχιακής Οδού Αρχαγγέλου – Σκρα, στο σύνορο με την Π.Ε. Κιλκίς.

2 σχόλια:

  1. Θα ποτισουμε φετος πολύ ζε
    στα οι νερό φυλακές στον κόσμο τους περιμένουν από τους προέδρους και την πληρώνει ο αποτίστος καμπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη πλατεία ρίξαν καθόλου είναι πολλή χαλιά στην γωνία του σχολείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News