Τρίτη 25 Ιουλίου 2023

QUIZ για δυνατούς λύτες! Υποψήφιος Δήμαρχος σε Δήμο του Ν. Πέλλας αποσύρεται και κατεβαίνει στην Περιφέρεια;


Βρισκόμαστε λιγότερο από τρεις μήνες πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές και όλα τα επιτελεία ετοιμάζονται πυρετωδώς. Στις 31 Αυγούστου θα είναι η καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των ψηφοδελτίων.

Σήμερα θα σας μεταφέρουμε μια πληροφορία, η οποία φέρνει νέα δεδομένα.

Υποψήφιος Δήμαρχος σε Δήμο του Νομού Πέλλας, ετοιμάζεται να αποσυρθεί από την κούρσα για τη διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου και να είναι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας στην Π.Ε. Πέλλας με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Παπαστεργίου που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.

Μένει να δούμε, αν οι εξελίξεις δικαιώσουν το ρεπορτάζ μας...


1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News