Σάββατο 12 Αυγούστου 2023

Δ. Τζαμτζής: «Συνεχίζουμε μαζί για την Πέλλα του 2030» (ΒΙΝΤΕΟ)


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΙΟΡΔΑΝΗ ΤΖΑΜΤΖΗ, ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΠΕΛΛΑΣ

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες,

Το 2019 με τιμήσατε με την ψήφο σας και με αναδείξατε πρώτο Περιφερειακό Σύμβουλο στην Πέλλα.

Με τη δική σας συναίνεση ο Περιφερειάρχης μας, Απόστολος Τζιτζικώστας, με όρισε Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας.

Αυτά τα 4 χρόνια, προσπάθησα να κάνω το καλύτερο για την Πέλλα και τους συμπολίτες μου, συμμετέχοντας στη μεγάλη προσπάθεια της ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ.

Προτεραιότητά μου ήταν πάντοτε ο άνθρωπος και η διευκόλυνση της καθημερινότητάς του.

Με συνεχείς επεμβάσεις στο οδικό δίκτυο, βελτιώσαμε την ασφάλεια στους δρόμους μας και μειώθηκαν σημαντικά τα τροχαία ατυχήματα στην περιοχή μας.

Με στόχο την προστασία ανθρώπων και περιουσιών, θωρακίσαμε την Πέλλα με αντιπλημμυρικά έργα και διαχειριστήκαμε ακραία φυσικά φαινόμενα με ετοιμότητα και γνώση.

Καθημερινό μου μέλημα ήταν η επίλυση των προβλημάτων των αγροτών της Πέλλας, με συνεχείς παρεμβάσεις προς τους αρμόδιους Υπουργούς. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο, πετύχαμε τα περισσότερα, μένουν όμως και πολλά ακόμη να γίνουν.

Στις Περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, θα είμαι υποψήφιος στο πλευρό του Περιφερειάρχη μας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε και πάλι για να αλλάξουμε την Πέλλα που όλοι αγαπούμε.

Συνεχίζουμε μαζί για την Πέλλα του 2030.

Συνεχίζουμε με ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ και ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑ.

Ψηφίζουμε Ιορδάνη (Δάνη) Τζαμτζή.

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News