Κυριακή 6 Αυγούστου 2023

Τραγωδία στο τούνελ της Κατερίνης: Σκοτώθηκε 20χρονος σε τροχαίο


Νεκρός ένας 20χρονος και ένας τραυματίας από την Πιερία ήταν ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε σήμερα το πρωί (Κυριακή 6 Αυγούστου) στις 7:30, στην ΠΑΘΕ.

Όπως αναφέρει ο odelalis.gr, το ΙΧ στο οποίο επέβαινε ο 20χρονος κινούνταν στο ρεύμα προς Αθήνα και 500 μέτρα περίπου πριν το τούνελ στο Βόρειο κόμβο, συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα αλλοδαπού. Το αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του οδηγού και ο τραυματισμός του συνοδηγού.

Ο 20χρονος Φ.Δ. μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση για το τροχαίο ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας.

1 σχόλιο:

  1. Αχ ψυχούλα αχ καρδούλα αγγελούδι πόνος αβάσταχτο στο σπιτικό σου ο Θεός να αναπαύσει την ψυχούλα σου πολύ κουράγιο να δίνει στην οικογένεια σου και στους φίλους σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News