Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023

Δήμος Σκύδρας: Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου υποψήφιος με την Κατερίνα Ιγνατιάδου


Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου του Σωτηρίου και της Πασχαλίνας, κατάγεται από τον Προφήτη Ηλία, ζει και εργάζεται στη Σκύδρα.

Είναι παντρεμένος με την Παυλίδου Σοφία και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Σωτήρη και την Γεωργία.

Είναι απόφοιτος του ΤΕΕ Έδεσσας του τμήματος Αγροτουρισμού και Περιβάλλοντος, απόφοιτος ΙΕΚ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ του τμήματος τεχνικός φυσικού αερίου καθώς και πτυχιούχος κρεοπώλης.

Εργάσθηκε για μικρό χρονικό διάστημα ως τεχνικός φυσικού αερίου στην Θεσ/νίκη. Έπειτα υπήρξε επί μία δεκαετία ιδιωτικός υπάλληλος σε γνωστή επιχείρηση του τόπου μας.

Τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως υπεύθυνος τμήματος κρεοπωλείου γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ στη Σκύδρα.

Έχει φοιτήσει στο ωδείο Έδεσσας, σπουδάζοντας κλασσική κιθάρα.

Η αγάπη και η γνώση του για την μουσική ήταν το κίνητρο να συμμετάσχει σε πολλά μουσικά συγκροτήματα, με τελευταίο το μουσικό σχήμα " Ξενομπάτες", ένα συγκρότημα έντεχνων, παραδοσιακών και κρητικών ακουσμάτων.

Επίσης, δραστηριοποιούνταν επί πολλά έτη σε διάφορους πολιτιστικούς χορευτικούς συλλόγους του τόπου.

Η αγάπη του αυτή, για τα ήθη, έθιμα και παραδόσεις, η ανήσυχη καλλιτεχνική του φύση, η αγάπη του για τον τόπο που ζει ο ίδιος και η οικογένεια του, οι γνώσεις και η εμπειρία που έχει, τον ώθησαν να επιθυμεί να ασχοληθεί με τα κοινά του τόπου μας, θέλοντας να προσθέσει και το δικό του "λιθαράκι"στα πολιτιστικά και κοινωνικά δρώμενα αυτού, λαμβάνοντας μέρος ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της μεγάλης και ανεξάρτητης αυτοδιοικητικής παράταξης ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΚΥΔΡΑΣ.

Κωνσταντίνε μου, σε καλωσορίζω με χαρά στη μεγάλη μας ομάδα, η συμπόρευση σου μαζί μας, με τιμά προσωπικά, ολόθερμα σου εύχομαι καλό αγώνα, καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News