Πέμπτη 17 Αυγούστου 2023

Στους εορτασμούς της Παναγίας ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας Σταύρος Βαφειάδης


Σε κάθε γωνιά της Αλμωπίας ήταν παρών ο ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας Σταύρος Βαφειάδης, συμμετέχοντας στους εορτασμούς της Παναγίας και στις διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις που συνόδευαν την μεγάλη χριστιανική εορτή. Στην Πιπεριά, στην Χρυσή, στο Νεοχώρι και στο Γαρέφι.

«Απ' άκρη σ' άκρη, η Αλμωπία γιορτάζει την Παναγία μας! Σε Πιπεριά, Νεοχώρι, Χρυσή, Γαρέφι δοξάζεται η Κοίμηση της Θεοτόκου! Εύχομαι η μητέρα όλων μας, να μας προστατεύει και να είναι δίπλα μας σε κάθε έκφανση της ζωής μας. Να έχει όλο τον κόσμο γερό, γεμάτο υγεία και ευτυχία! Χρόνια πολλά!», αναφέρει στο μήνυμά του ο υποψήφιος με τον συνδυασμό "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" του Δημήτρη Μπίνου.
















 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News