Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Αλέξης Γεωργούλης: Για φαγητό στην Κύθνο με τη Βίκυ Σταυροπούλου - Η πρώτη εμφάνιση μετά την καταγγελία (ΒΙΝΤΕΟ)


Ο Αλέξης Γεωργούλης διατηρεί μια πολύ δυνατή φιλία με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Ο Αλέξης Γεωργούλης φαίνεται πως επιστρέφει στους κανονικούς του ρυθμούς, λίγους μήνες μετά τη δημοσιοποίηση της καταγγελίας εις βάρος του από την Ελένη Χρονοπούλου.

Ο γνωστός ηθοποιός και ευρωβουλευτής εθεάθη στην Κύθνο να απολαμβάνει το φαγητό του, παρέα με την πολύ καλή του φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου.

Η Βίκυ Σταυροπούλου, σε δηλώσεις που είχε κάνει στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, είχε πει για τον Αλέξη Γεωργούλη: «Αρχικά εννοείται και θεωρώ περιττό να πω ότι πάντα είμαστε με τους ανθρώπους, αν έχουν υπάρξει θύματα, πάντα είμαστε με τα θύματα. Δεν το συζητώ αυτό.

Όμως, επειδή ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ πολύ, δεν μου έχει αφήσει ποτέ σε όλες αυτές τις εκφάνσεις της ζωής μας καμία ρωγμή μιας επιθετικότητας ή μιας βίας ενός άλλου τύπου που δεν γνωρίζω. Πήρα ένα ταξί και μου είπε, “μα που ξέρεις εσύ τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του”. Φυσικά δεν ξέρω. Η δικαιοσύνη έχει τον τελευταίο λόγο. Δεν μου είναι όμως καθόλου εύκολο».

.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News