Κυριακή 13 Αυγούστου 2023

Δήμος Πέλλας: Περνά στην αντεπίθεση ο Γρ. Στάμκος - Συγκέντρωση και παρουσίαση του ψηφοδελτίου νίκης του συνδυασμού του


Έτοιμος να απαντήσει μέσα από το έργο του, είναι ο Δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος, ο οποίος διεκδικεί για τέταρτη φορά τον δημαρχιακό θώκο του μεγαλύτερο Δήμου του Νομού μας. 

Ο κ. Στάμκος την Δευτέρα 21 Αυγούστου θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση και παρουσία του ψηφοδελτίου της δημοτικής του παράταξης "Πέλλα Μαζί Συνεχίζουμε".

Όπως αναφέρει στο κάλεσμα του συνδυασμού, "στα έμπειρα χέρια που κρατούν το τιμόνι του Δήμου μας, τώρα προστίθενται νέα μυαλά και φρέσκιες ιδέες. Προσθέστε και τη δική σας δύναμη!". Και προσθέτει η ανακοίνωση: "Στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου δίνουμε συνέχεια σε μια πορεία ισόρροπης ανάπτυξης κάθε περιοχής του Δήμου Πέλλας, με σίγουρα βήματα και ουσιαστικά έργα".


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 21 Αυγούστου, στις 20:30, στο τουριστικό περίπτερο "Φιλίππειο" στα Γιαννιτσά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News