Δευτέρα 21 Αυγούστου 2023

Χρυσή: Εθελοντής πρώτης γραμμής ο Χάρης Λαζαρίδης (ΦΩΤΟ)


Σημαντική είναι η εθελοντική προσφορά του Χάρη Λαζαρίδη στην Τ.Κ. Χρυσής.

Πρόκειται για ένα νέο άνθρωπο, ο οποίος με αφορμή τους εορτασμούς της Παναγίας συνέβαλλε τα μέγιστα για να είναι όλα όπως πρέπει. Με εθελοντική δουλειά και πάνω απ' όλα με μεράκι, αφιέρωσε προσωπικό χρόνο και ενέργεια, όπως άλλωστε κάνει κάθε φορά που υπάρχουν ανάλογες ανάγκες στη γενέτειρα του τη Χρυσή.

Ο Χάρης Λαζαρίδης θα είναι υποψήφιος στην Τ.Κ. Χρυσής στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με τον συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου και σίγουρα είναι απ' τα πρόσωπα που ξεχωρίζουν και αξίζουν τη στήριξη των κατοίκων του χωριού.
















 

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλό και εργατικό παιδί και το πιό συμαντικο.. Υψηλή παιδεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News