Δευτέρα 7 Αυγούστου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Ο Πέτρος Τσαρκνιάς υποψήφιος με το Νίκο Παρούτογλου


Με μια μεταγραφή συνεχίζει τις ανακοινώσεις υποψηφίων ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου. Συγκεκριμένα, ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του ο Πέτρος Τσαρκνιάς, ο οποίος στις προηγούμενες Δημοτικές Εκλογές εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό του Σάκη Χατζηδημητρίου.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Παρούτογλου αναφέρει τα εξής:

Καλωσορίζουμε με μεγάλη χαρά στην παράταξή μας “Αλμωπία Ψηλά” τον Πέτρο Τσαρκνιά ως υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο.

Έναν άνθρωπο με μεγάλη πορεία τόσο στα επαγγελματικά όσο και στην διαδρομή του ως ενεργός πολίτης του Δήμου μας.

Συμμετέχει ως πρόεδρος αλλά και μέλος σε στρατηγικές θέσεις της Αλμωπίας σε θέματα αθλητισμού, παιδείας, τουρισμού και ανάπτυξης ενώ συνεχίζει κάθε φορά να μας εκπλήσσει με τις ολοένα και περισσότερες νέες πρωτοβουλίες.

Είναι οικονομολόγος με μεταπτυχιακό master στη Διοίκηση Πολιτιστικών Μονάδων και ασχολείται με τον ενεργειακό κλάδο ως παραγωγός ηλεκτρικής ενέργειας και με την ανάπτυξη έργων ΑΠΕ.

Είναι πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας, πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας και Αντιπρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας.

Είναι επίσης αντιπρόεδρος του Χιονοδρομικού Ομίλου Αλμωπίας.

Από το 2011 είναι μέλος της διοίκησης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων και από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμωπίας και της πρωτοβουλίας για τον προαστιακό σύνδεση της Πέλλας.

Είναι εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος και συμμετέχει στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στόχος του είναι να συντελέσει ενεργά στην αναβάθμιση του Δήμου μας ενώνοντας τις δυνάμεις του κάτω από ένα κοινό όραμα ώστε να δημιουργήσουμε το μέλλον που μας αξίζει.

Ένα μέλλον γεμάτο εξωστρέφεια, δυναμική ανάπτυξη και στρατηγική.

Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία!

3 σχόλια:

  1. Φίλε Πέτρο αυτό το ξέραμε. Είναι η ανταπόδοση της στήριξης που έδωσε ο Παρούτογλου στο Σηφάκη. Παρούτογλου - Σύριζα 1 - 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελα ρε σιφακη σιγα μην έμενες αμέτοχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ποιος είναι ό Σηφάκης χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News