Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

ΣΟΚ στην Σωσάνδρα: Άγρια συμπλοκή ανήλικων - Σοβαρά τραυματισμένο ένα παιδί


Ένα πραγματικά θλιβερό περιστατικό, σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκ
ευής στη Σωσάνδρα Αλμωπίας.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 11 το βράδυ στην πλατεία του χωριού, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ανήλικοι καταγόμενοι από το γειτονικό χωριό των Προμάχων, επιτέθηκαν με πρωτοφανή αγριότητα και τραυμάτισαν πολύ σοβαρά ανήλικο κάτοικο της Σωσάνδρας, ενώ με πολύ ελαφρά τραύματα την γλύτωσε ένα άλλο παιδί.

Όπως αναφέρει το aridaia365.gr, ο ανήλικος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αριδαίας και στην συνέχεια με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου, με σπασμένο χέρι και με χτυπήματα σε όλο του το σώμα.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του aridaia365, οι δράστες όχι μόνο δεν έδειξαν μεταμέλεια μετά την αποτρόπαια πράξη τους, αλλά ήταν εξίσου προκλητικοί και απειλητικοί.

Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και από καθαρή τύχη δεν έγινε κάτι ακόμα πιο επικίνδυνο.

Για το περιστατικό έχει γίνει καταγγελία στο Α.Τ. Αλμωπίας το οποίο ερευνά το περιστατικό.

6 σχόλια:

  1. Αστυνομικο τμημα υπάρχει στην αριδαια?χαχαααχχα... γελανε και οι πετρες.... ενα μετριο πρακαλω.. με παγακια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γονείς υπεύθυνοι υπάρχουν; Η αστυνομία θα τα μεγαλώσει με αρχές και αξίες; Δεν θα διάβασες την τελευταία πρόταση της ανάρτησης; ερευνά το περιστατικό.

      Διαγραφή
  2. Καί που θα κάνετε έρευνα τί έγινε θά μπει στο συρτάρι και θά ξεχαστεί....... οπός πολλά περιστατικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και τι θες να τους πλακωσει στο ξυλο η αστυνομια; και μετα να βγουν οι κατσαπλιαδες του συριζα και ν αρχισουν της αμπελοφιλοσοφιες;

      Διαγραφή
    2. Όπως πάντα πρώτα θα γίνει κατι πχ ακόμα κ θάνατος κ μετά θα τον πιάσουν.ποτε στην ώρα του κάνεις !!!!δεν μπορώ να πω,από νόμους είμαστε σαν Ελλάδα πρώτοι παγκοσμιος! ΑΙΣΧΟΣ

      Διαγραφή
  3. έχουν γονείς αυτά τα παιδιά ? Πραγματικούς γονείς όμως όχι με απλύ συμμετοχή στο έργο.. Αν δεν είσαι δίπλα στο παιδί σου συνεχώς τότε γιατί τα έκανες? έχει ευθύνες όσο ζεις γονιέ το παιδί ,πάντα παντου σε όλα και για όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News