Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

10η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο Γυμνάσιο Εξαπλατάνου (ΦΩΤΟ)


Μια μέρα γεμάτη αθλητικές δραστηριότητες με ωραίο καιρό στην απλόχωρη αυλή του Γυμνασίου και του Γενικού Λυκείου Εξαπλατάνου έλαβε χώρα χτες 29/9/2023.

Μαθητές και μαθήτριες είχαν την ευκαιρία να αθληθούν, να χορέψουν και να λάβουν μέρος στην επίδειξη δραστηριοτήτων από τοπικούς αθλητικούς φορείς οι οποίοι είχαν προσκληθεί να παρουσιάσουν αθλήματα στους μαθητές και τις μαθήτριες των σχολείων.


Ευχαριστούμε τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αριδαίας και ιδιαίτερα το μέλος του Αθανασία Λιούγκα που με υπομονή δίδαξε τένις στους μαθητές / μαθήτριες του σχολείου και τον Τέλη Λαμπρίδη του τοπικού συλλόγου άρσης βαρών Ολυμπιάδα για την παρουσία του τη μέρα αυτή.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News