Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Χρήστος Νάτσκος: «Πάμε σίγουρα και σταθερά για το Δήμο της Καρδιάς μας!»


Αγαπητοί/τές συνδημότες/τισσες,

Σε λίγο χρονικό διάστημα θα κληθούμε να επιλέξουμε τους ανθρώπους που θα μας εκπροσωπήσουν και θα αναλάβουν την τύχη του Δήμου Αλμωπίας στα χέρια τους για την επόμενη πενταετία.

Με απόλυτο σεβασμό στη βούληση σας και με το χέρι στην καρδιά θέτω τον εαυτό μου στη κρίση σας και ζητώ τη στήριξη σας.

Σας καλώ να με εμπιστευτείτε και να στηρίξετε την υποψηφιότητα μου για το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αλμωπίας με το συνδυασμό "Η Αλμωπία της καρδιάς μας" με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Μπίνο.

Δεσμεύομαι να ανταποκριθώ στο ρόλο και την αποστολή που ορίζει ο θεσμός του δημοτικού συμβούλου λειτουργώντας σε ένα πλαίσιο το οποίο απαιτεί κουλτούρα σύνθεσης, συναίνεσης, συνεργασίας και συνεννόησης.

Πιστεύω πως αν μας εμπιστευτείτε με εργατικότητα, αποφασιστικότητα αξιοκρατία και αποτελεσματικότητα θα πετύχουμε τους στόχους μας.

Κλείνοντας αυτή την επικοινωνία και με το χέρι στην καρδιά σας καλώ όλους και όλες να πάμε ΜΑΖΙ ενώνοντας τις δυνάμεις μας και συμμετέχοντας στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Πάμε ΜΑΖΙ συνταξιδιώτες και συνοδοιπόροι,

- να βγούμε από την εσωστρέφεια και την απομόνωση

- να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό Δήμο

- να μετέχουμε ίσα σε όλα τα κέντρα αποφάσεων των θεσμικών οργάνων των Δήμων της Ελλάδας.

Πάμε σίγουρα και σταθερά για το Δήμο της Καρδιάς μας!

Δήμος Αλμωπίας: Ένας τόπος πολλές επιλογές!

Πάμε μαζί…

Με νέους βηματισμούς να αλλάξουμε τον τόπο μας!

Στηρίζω Χρήστο Νάτσκο

Υποψήφιο Δημοτικό Σύμβουλο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News