Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Συνάντηση Τζιτζικώστα - Μπίνου στην Αριδαία - Σε θερμό κλίμα, αντάλλαξαν ευχές για καλή επιτυχία (ΦΩΤΟ)


Το εκλογικό κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Μπίνου και του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας", ήταν η πρώτη στάση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, κατά την επίσκεψή του στην Αριδαία.

Η συνάντηση Τζιτζικώστα - Μπίνου, παρουσία υποψηφίων Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβούλων, έγινε σε εγκάρδιο κλίμα, με τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν ευχές για καλή επιτυχία ενόψει των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.

Άλλωστε η φιλία τους μετρά αρκετά χρόνια και η συνεργασία τους κατά την προηγούμενη δημοτική περίοδο ήταν υποδειγματική.










 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News