Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Δήμος Αλμωπίας πήρε βραβείο για τα χάλια του (ΦΩΤΟ)


Πραγματοποιήθηκαν τα Βραβεία Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023 - OTA AWARDS 2023, τα μοναδικά βραβεία που υπάρχουν στη χώρα και τα οποία απευθύνονται αποκλειστικά στους Πρωτοβάθμιους & Δευτεροβάθμιους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας δράσεις και έργα για την Καινοτομία, τη Βιωσιμότητα, την Ποιότητα Ζωής των Πόλεων αλλά και τις Υπηρεσίες προς τον Πολίτη για το σύνολο της τετραετίας.

Ο Δήμος Αλμωπίας βραβεύτηκε για το σύστημα διαχείρισης κενών συσκευασιών φυτοφαρμάκων. Τον Δήμο μας εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας Πολυξένη Νάνου.


Την ίδια στιγμή, εντός των τοιχών του Δήμου οι πολίτες βιώνουν τη δική τους καθημερινότητα, η οποία συνοψίζεται στις παρακάτω φωτογραφίες. Αναρωτιόμαστε, είναι περίφανη η Δημοτική Αρχή για αυτές τις εικόνες; Προφανώς, αλλού ζούνε...









 

14 σχόλια:

  1. Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι ο δήμαρχος και η αντιδημαρχει μας περνάνε για ηλίθιους στραβος δεν είναι ο κόσμος δεν ντρέπονται λίγο πού θέλουν και βραβεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βράβευση σκουπιδιών πρώτη φορά βλέπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια ερώτηση....γιατί στην είσοδο της Αριδαιας στην παραποτάμια περιοχή εκεί στο καινούργιο γήπεδο τένις αδιάσειστα σκουπίδια ένα απορρυματοφορο;;;υπάρχει απάντηση για αυτο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σου απαντήσω εγώ.
      Γιατί κάποιος είχε πετάξει σταχτες από ψησταριά μάλλον και πήρε φωτιά ο χώρος αποθήκευσης αποριματοφορου.
      Και όπως σε όλες αυτές περιπτώσεις για να μην κα ι το όχημα τα αδειάζει και μετά τα ξαναμαζευει.
      Σε κάλυψα?

      Διαγραφή
  4. Χρήστο ασε τους να λένε χόρεψε μια πουσιντνιτσα να πάρεις και βραβείο χορού να σκάσουν από την ζήλια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν ό αγρότης τά πετάει όπου νά με ό δήμος τί φταίει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κριμα. Είχα άλλες προσδοκίες για όλη αυτή την ομάδα. Έχουν χάσει την ουσία και ασχολούνται με την προσωπική τους προβολή.
    Ταπεινότητα και σεμνότητα που την είχαν για σλόγκαν την ξέχασαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τόσα χρόνια και ο Μπάτσης και ο Μπινός θεατές ήταν και είναι ειδικά στον Εξαπλάτανο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάντε μια βόλτα σε όλα τα χωριά στους κεντρικούς δρόμους.Παντιυ σκουπίδια κ βρωμιά.Μονο έξω από τις αυλες των σπιτιών που κατοικούνται είναι καθαρά .Ακόμη κ οι σκουπιδιαρηδες δεν παίρνουν σκουπίδια που είναι έξω από τους κάδους.Ολο κ χειρότερα πάνε τα πράγματα παντού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελικά βραβεύονται και τα σκουπίδια κ εγώ λέω γτ γέμισε ο τόπος σκουπίδια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. θα χορέψει σε λίγο τον χορό του ζαλιγγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αίσχος ντροπή τους.....και δεν φταίνε καθόλου οι αγρότες τα πετάνε εκεί που πρέπει οι άλλοι όμως τι κανουν γιαυτό? Απόλυτος τίποτα τα κοιτάνε μόνο και μετά γυρνάνε και ζητιανεύουν ψήφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τώρα βλέπετε ότι υπάρχουν προβλήματα με την καθαριότητα οι υπάλληλοι λόγω δημοτικών εκλογών κάνουν ότι θέλουν είναι κρίμα νά υπάρχει κάποιος έλεγχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News