Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

Σε Λουτράκι, Όρμα και Πιπεριά ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος - Εγκάρδια υποδοχή από τον κόσμο (ΦΩΤΟ)


Συνεχίζονται οι επισκέψεις του υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας και επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" Δημήτρη Μπίνου στους οικισμούς του Δήμου μας.

Μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του, ο κ. Μπίνος έχει την ευκαιρία να μιλήσει με πολύ κόσμο. Παντού καταγράφεται το καλό κλίμα που υπάρχει για την αυτοδιοικητική του παράταξη, με τον κόσμο να ενδιαφέρεται να ενημερωθεί για το πρόγραμμα και τις προτάσεις του.

Ο κ. Μπίνος σε μήνυμά του ανέφερε τα εξής:

"Το Λουτράκι, η Όρμα, το Λυκόστομο και η Πιπεριά, οι κοινότητες που επισκεφτήκαμε με συνεργάτες το απόγευμα. Μιλήσαμε με τους κατοίκους για τα προβλήματα ,που αντιμετωπίζουν και τις λύσεις που πρέπει να δοθούν. Το κάθε χωριό έχει τη δική του ιδιαιτερότητα στα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Ο Τουρισμός και τα Αγροτικά είναι τα πιο σημαντικά ζητήματα στους οικισμούς αυτούς. Είμαστε κοντά τους για να προγραμματίσουμε τις λύσεις. Σε αυτό συμπληρωματικά είναι και η διανομή του προγράμματος του συνδυασμού. Είμαστε κοντά τους για να το υλοποιήσουμε".

 




















































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News