Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023

Χρήστος Νάτσκος: «Μαζί μπορούμε με νέους βηματισμούς να αλλάξουμε τον τόπο μας»


Φίλες και φίλοι,

Μας χωρίζει λιγότερο από ένας μήνας από την 8η Οκτωβρίου, την ημέρα όπου όλοι εμείς θα επιλέξουμε τα πρόσωπα που θα διαχειριστούν τις τύχες του Δήμου μας για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η απόφαση είναι δική μας και θα πρέπει να αποφασίσουμε τι θέλουμε:

- Θέλουμε για Δήμαρχο έναν άνθρωπο που έχει διαπιστευτήρια για το ήθος, την εντιμότητά του και τη διοικητική του επάρκεια;

- Θέλουμε μια Δημοτική Αρχή η οποία έχει σχέδιο και όραμα και να διαχειρίζεται με σύνεση τις υποθέσεις του Δήμου;

- Θέλουμε μια Διοίκηση που θα διοικεί με διαφάνεια, συνέπεια, προγραμματισμό και σοβαρότητα;

Σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα, ο συνδυασμός μας έχει τις απαντήσεις:

- Ο συνδυασμός μας έχει επικεφαλής τον Δημήτρη Μπίνο, έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι μπορεί να εγγυηθεί την διαφάνεια και την προκοπή του Δήμου μας.

- Στην ομάδα μας, ενώνουν τις δυνάμεις τους άνθρωποι με βαθιά γνώση της αυτοδιοίκησης, επιστήμονες, επαγγελματίες, άνθρωποι του μόχθου.

- Τα ζητήματα διαφάνειας βρίσκονται ψηλά στους στόχους της αυτοδιοικητικής μας παράταξης.

Άρα, το βασικό ερώτημα που θα πρέπει να μας απασχολήσει κατά τη διάρκεια αυτής της προεκλογικής περιόδου, είναι το εξής: Σε αυτές τις εκλογές θα αποφασίσουμε με τα ίδια κριτήρια που μας κράτησαν προσκολλημένους στο παρελθόν ή θα δώσουμε την ευκαιρία σε ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και με ικανότητες να διοικήσουν την επόμενη πενταετία;

Αγαπητοί συνδημότες,

Σας καλώ να στηρίξετε τη συλλογική μας προσπάθεια και εμένα προσωπικά. Να μας δώσετε την ευκαιρία να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας και να δημιουργήσουμε καλύτερες προοπτικές για το Δήμο μας.

Είμαι πεπεισμένος, ότι αυτή η ομάδα μπορεί να δώσει την ελπίδα που έχει τόσο ανάγκη η περιοχή μας. Έχουμε μείνει πίσω και θα πρέπει να κάνουμε άλματα. Εμείς έχουμε το σχέδιο, έχουμε τη διάθεση, έχουμε τις ικανότητες και θα πετύχουμε.

Μαζί μπορούμε με νέους βηματισμούς να αλλάξουμε τον τόπο μας. Και θα το κάνουμε.

Χρήστος Νάτσκος

Υπ. Δημοτικός Σύμβουλος Αλμωπίας

με το συνδυασμό του Δ. Μπίνου

«Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News