Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023

Μεγαλειώδης συγκέντρωση του Δημήτρη Μπίνου - Εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές του συνδυασμού έδωσαν βροντερό παρόν (ΦΩΤΟ)


Μεγαλειώδη συγκέντρωση πραγματοποίησε ο Δημήτρης Μπίνος το απόγευμα της Κυριακής. Μια τελετή εγκαινίων που εξελίχθηκε σε μεγάλη συγκεντρωση με εκατοντάδες φίλους και υποστηρικτές του συνδυασμού να δίνουν βροντερό παρόν.

Ο επικεφαλής του συνδυασμού "Η Αλμωπία της Καρδιάς μας" και υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Μπίνος, έδωσε το στίγμα της επόμενης μέρας και όλοι μαζί οι παρηστάμενοι έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα νίκης.

Στο στρατόπεδο του συνδυασμού πνέει άνεμος αισιοδοξίας μετά και από αυτή τη μεγαλειώδη συγκέντρωση, η οποία συγκέντρωσε πλήθος κόσμου και είχε ξεχωριστό παλμό και ζωντάνια. Είναι ενδεικτικό, ότι η Αστυνομία αναγκάστηκε να κλείσει τους γύρω δρόμους, λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου.














 

1 σχόλιο:

  1. Καλή επιτυχία στον καλύτερο συνδιασμό που μπορει να διοικήσει τον δήμο μας και να τον παει μπροστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News