Σερβίρετε με μέλι και παλαιωμένο βαλσάμικο ξύδι
Υλικά
- 250 γρ. φέτα (σε κομμάτι)
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
- 1 αυγό
- 3 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή ρυζάλευρο
- 3 κ. σ. λευκό σουσάμι
- 3 κ. σ. μαύρο σουσάμι
- 3 κ. σ. τριμμένη φρυγανιά
- 3 κ. σ. βαλσαμικό ξύδι
- 3 κ. σ. μέλι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Τοποθετήστε το αλεύρι, το χτυπημένο αυγό και το μείγμα από τριμμένη φρυγανιά, λευκό σουσάμι και μαύρο σουσάμι σε τρία ξεχωριστά πιάτα.
Βήμα 2
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε μέτρια προς δυνατή φωτιά σε ένα μικρό τηγάνι.
Βήμα 3
Καλύψτε τη φέτα στο αλεύρι, στη συνέχεια στο αυγό και τέλος στη φρυγανιά, φροντίζοντας να καλύπτεται ομοιόμορφα σε κάθε βήμα. Τοποθετήστε προσεκτικά τη φέτα στο καυτό λάδι και τηγανίστε κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσει, περίπου ένα ή δύο λεπτά από κάθε πλευρά.
Βήμα 4
Τοποθετήστε τη φέτα σε απορροφητικό χαρτί για να απομακρύνετε την περίσσεια λαδιού.
Βήμα 5
Σερβίρετε περιχύνοντας με βαλσαμικό ξύδι και μέλι και απολαύστε αμέσως.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:
Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.
Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.
Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.
Η συντακτική ομάδα του Aridaia News