Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2023

Δήμος Αλμωπίας: Ο Στέφανος Αβραμίκας υποψήφιος με τον Δημήτρη Μπίνο


Ο Στέφανος Αβραμίκας είναι υπάλληλος του ΕΚΑΒ. Κατά τη δημοτική περίοδο 2014-2019, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Ανατολικής Αλμωπίας και Αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, ενώ το 2019 ορίστηκε Αναπληρωτής Δήμαρχος. Σήμερα είναι Δημοτικός Σύμβουλος εκλεγμένος και αποτελεί μέλος της Δημοτικής ομάδας.

Σταθερότητα, συνέπεια και δυναμισμός τα στοιχεία που τον διακρίνουν. Όλα αυτά τα χρόνια εργάζεται με ήθος και συνέπεια με σκοπό την ανάπτυξη της περιοχής μας. Ως Αντιδήμαρχος είχε αναλάβει πρωτοβουλίες για την ίδρυση σταθμού ΕΚΑΒ στο Δήμο Αλμωπίας.


Ο Στέφανος έχει δώσει τις εξετάσεις του όλα αυτά τα χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση και θέλει να συνεχίσει να προσφέρει μέσα από την εμπειρία που διαθέτει. Γι' αυτό συστρατεύεται εκ νέου με την προσπάθεια του συνδυασμού, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News