Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023

Tα 3 ζώδια που απεχθάνονται τις μόνιμες σχέσεις


Είτε πιστεύεις στην αστρολογία είτε όχι, το ζώδιό μας αποκαλύπτει τόσα πολλά για την προσωπικότητα, τα χαρακτηριστικά και τις πράξεις μας, ειδικά όταν πρόκειται για γνωριμίες και σχέσεις.

Υπάρχουν τρία ζώδια που θα σε δυσκολέψουν πάρα πολύ αν κάνεις σχέση μαζί τους, καθώς τα χαρακτηριστικά τους αποδεικνύουν ότι δεν είναι εύκολο να συνυπάρξεις μαζί τους.

Παρθένος: Ο άνδρας Παρθένος είναι ιδιαίτερα ανασφαλής και αυτό οδηγεί σε συγκρούσεις και παρεξηγήσεις με το ταίρι του. Γνωρίζει τα μειονεκτήματά του, ωστόσο, δεν εργάζεται προς τη σωστή κατεύθυνση για να τα διορθώσει, με αποτέλεσμα η κατάσταση να κλιμακώνεται και να φτάνει σε σημείο έκρηξης.

Αιγόκερως: Ο άνδρας Αιγόκερως δεσμεύεται δύσκολα και έχει νούμερο ένα προτεραιότητά του την καριέρα του και όχι τη σχέση του, με αποτέλεσμα να αναζητά μία σύντροφο που θα ακολουθεί το πρόγραμμά του, όσο πιεστικό και αν είναι αυτό.

Ιχθύς: Ο άνδρας Ιχθύς είναι ευαίσθητος και ευγενικός, όμως έχει την τάση να κάνει τις σχέσεις του… τοξικές. Δημιουργεί ένα δυσλειτουργικό κλίμα και αδυνατεί να κατανοήσει τα προβλήματα που υπάρχουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News