Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών στα Λουτρά Πόζαρ από 1 έως 3 Δεκεμβρίου


Η νεοϊδρυθείσα Ελληνική Μοτοσυκλετιστική Ομοσπονδία (ΕΛ.ΜΟΤ.Ο), έχοντας ως στόχο να σβήσει τα κακώς κείμενα που δημιουργήθηκαν κατά την 35η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλετιστών η οποία είχε διεξαχθεί το 2016 στα Λουτρά Πόζαρ από την ΜΟΤ.Ο.Ε., ανακοίνωσε την πρώτη χειμερινή συνάντηση μοτοσυκλετών στην εν λόγω περιοχή από 1 έως 3 Δεκεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα της 1ης Χειμερινής Συνάντησης Μοτοσυκλετιστών στα Λουτρά Πόζαρ θα ανακοινωθούν από την ΕΛ.ΜΟΤ.Ο τις επόμενες ημέρες.

Εικάζουμε πως η 1η αυτή χειμερινή συνάντηση θα αποτελέσει και εφαλτήριο για μία Πανελλήνια Συγκέντρωση υπό την αιγίδα της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο.


Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΕΛ.ΜΟΤ.Ο:

“Μια νέα ιστορία ξεκινάει με πολλά όνειρα, μεγάλες προσδοκίες και ατέλειωτη αγάπη για την μοτοσυκλέτα. Στις αρχές Δεκέμβρη, στα βουνά της Μακεδονίας, στα Λουτρά Πόζαρ, μοτοσυκλετιστές από όλη την Ελλάδα δίνουν το ραντεβού τους για την 1η Χειμερινή Συνάντηση Μοτοσυκλετιστών που διοργανώνει η ΕΛ.ΜΟΤ.Ο. Η πρώτη (και συλλεκτική) που δεν πρέπει να χάσει κανείς! Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και την οργάνωση, που έχει σχεδιαστεί με την παραμικρή λεπτομέρεια θα δοθούν τις επόμενες ημέρες. Μέχρι τότε, φίλοι μοτοσυκλετιστές “καθαρίστε" από υποχρεώσεις το τριήμερο 1,2 και 3 Δεκεμβρίου 2023.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News