Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023

Με καταγωγή από την Αλμωπία ο 23χρονος που σκοτώθηκε στο τροχαίο της Φλώρινας


Στο πένθος έχει βυθιστεί χωριό της ανατολικής Αλμωπίας, αφού απο εκεί καταγόταν ο 23χρονος που έχασε την ζωη του στο χθεσινό φρικτό τροχαίο δυστύχημα μέσα στην πόλη της Φλώρινας.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε καρφώθηκε στο άγαλμα του Ρώσου στρατιώτη στη συμβολή των οδών Γρεβενών και Βογατσικού και η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που σκοτώθηκαν και οι δύο επιβαίνοντες. Οι λεπτομέρειες ωστόσο πίσω από το τροχαίο που έφερε στη δημοσιότητα η ΕΡΤ, είναι ανατριχιαστικές.

Ο 23χρονος είχε επιτεθεί νωρίτερα στον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο οποίος είναι γιατρός της περιοχής και του έκλεψε το Ι.Χ. Στη συνέχεια διέφυγε με το κλεμμένο όχημα, αλλά μέσα σε αυτό βρισκόταν ο 80χρονος φίλος του γιατρού, ο οποίος δεν είχε προλάβει να αποβιβαστεί. Οι δύο φίλοι θα πήγαιναν στην εκκλησία, καθώς ήταν ψάλτες.

Ο 23χρονος στην προσπάθειά του να διαφύγει, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα, προφανώς έχασε τον έλεγχο του κλεμμένου αυτοκινήτου και το κάρφωσε στο άγαλμα που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί όχι μόνο ο ίδιος, αλλά και ο άτυχος 80χρονος συνεπιβάτη.

Με πληροφορίες από ERT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News